Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Danke!

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στον Γερμανό οδηγό του λεωφορείου που με είδε να τρέχω να το προλάβω και με περίμενε επί 5 λεπτά να διασταυρώσω δρόμο εξαπλής κατεύθυνσης ενώ είχε ανάψει το πράσινο γι'αυτόν και ο νταλικιέρης από πίσω του δυσανασχετούσε και αναγκάστηκε να αλλάξει λωρίδα.

Δεν ξέρω αν το έκανε από ανθρωπιά, ευγένεια, κατανόηση για εμένα την καημένη που θα περίμενα 20 λεπτά στο κρύο και στο αγιάζι για το επόμενο λεωφορείο ή απλά επειδή του άρεσα και ποσώς με ενδιαφέρει. Μου αρκεί που με περίμενε!

Vielen Dank, dass Sie Fahrer des Busses!

Αντίθετα στην Ελλαδική πόλη των φοιτητικών μου χρόνων, το να έβλεπε κάποιον ο οδηγός να τρέχει για το λεωφορείο θεωρείτο προσωπική πρόκληση να κλείσει οσο πιο γρήγορα μπορούσε τις πόρτες και να φύγει κάνοντας του σήμα για "το επόμενο". Κάτι σαν το Grant Theft Auto_ Greek bus driver edition!

Ξανά λοιπόν: Danke, Fahrer des Busses!

(Εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το "Για να σ'εκδικηθώ". I blame it entirely on Tsartelloui!)

13 σχόλια:

Leni είπε...

Awww, τι καλός!! Μπράβο του, έπιασε ευχές! Στην Αγγλία, που την άλλη, είδαμε ποούλλα με τους οδηγούς. Είχε που εσταμάτησε στη διάβαση (του δρόμου του Πανεπιστημίου φυσικά) και έπιασε μας! Είχε που έκλεισε τες πόρτες του και έφυε την ώρα που μας έβλεπε να είμαστε 2 μέτρα που την πόρτα. :/

Εν ξέρω αν ακούεις τέτοια, το τελευταίο μου κόλλημα (που εν έχω και καμιά ιδιαίτερη σχέση με την trance) εν τούτο:
http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8

Unknown είπε...

A? Ποιος ήρτεν??? Αν σε παρηγορεί καθόλου που μας το είπεν ο Μητροπάνος (γιατί εννοείται πως μας το είπεν) ήταν μαζί με τον Στόκα. Ε ένεν το ίδιο ρε παιδί μου χωρίς τον Λάκη.

Τωρά αν θέλεις να ζηλέψεις τζι άλλο σε πληροφορώ ότι ο Μητροπάνος την ερχόμενη Τρίτη θα βρίσκεται στο Αλ Τσαντήρι live. Εν ηξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις την εκπομπή. Επίσης αυτό το χειμώνα θα εμφανίζεται στην Αθήνα. Είσαι ευπρόσδεκτη!

Εμένα πάλε εκόλλησε μου ο Νεοέλληνας που μου εσυνάφερε στο σχόλιο του ο firestarter στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Όσο για τους οδηγούς πιστεύκω, όπως παντού, υπάρχουν σκάρτοι και χρυσοί ανθρώποι. Εβίωσα τα και τα δύο. Μάλιστα θυμούμαι που είσιεν ένα δαμέ στη γειτονιά μου που μου άρεσκε. Εχάθηκεν τωρά που το λαλείς...

drSpock είπε...

Leni@ Ακούω το τωρά! Πρέπει να το ξανάκουσα πρόσφατα στο βλογ σου. Εκγρίνω!

Τσαρτελλούϊ@ Δυστυχώς εν εζήλεψα για το Μητροπάνο (αν και πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί!). Έβαλα το να το ακούσω (με το Λάκη) μετά που διάβασα το ποστ σου, έκαμα και διάφορους κατηραμένους συνειρμούς και τωρά εν μου ξεκολλά. Μεχρι και Νίκελμπακ άκουσα για να αλλάξω ερεθίσματα αλλά τίποτε. Μετά το Ρόκ Σταρ έρκεται μου να το ξανακούσω! Θα το κοιτάξω για το Αλ Τσαντίρι και ευχαριστώ για την πρόσκληση:)

Τζιαμέ που εσπούδασα εγώ ήταν όλοι οι οδηγοί αγενείς, αν έβρεις που?!

Unknown είπε...

Εεεεεμμμμμμ εν ηξέρω, μα στην Αθήνα? Επειδή δαμέ σχετικά έσιει τζιαι καλούς... Στην Κρήτη άκουσα εν πολλά χάλια τα πράματα

drSpock είπε...

Guess again! Αν και δεν είναι και τόσες πολλές οι επιλογές και πολύ φοβάμαι ότι αποκαλύπτω πολλές πληροφορίες για το άτομο μου! Μετά ποιος θα βουρά για τα restraining orders για τους θαυμαστές?!

Unknown είπε...

Οκέι ένεν Αθήνα, ούτε Κρήτη. Θεσσαλονίκη? Ενόμιζα εν καλλύτεροι οι ανθρώποι τζειπάνω... Πάτρα? Ιωάννινα? Βόλο? Κομοτηνή? Ουουουουουουφφ!

(Ξέρεις, τωρά οι θαυμαστές σου καρτερούν πώς τζιαι πώς)

Ανώνυμος είπε...

ahaha ontws efxaristoumen oloi kapoion twra teleftaia!! en kalitera na efxaristoume kai na eimaste evgnwmones para axaristoi kai agnwmones :-)

Αχάπαρη είπε...

ontos polles euxaristies eppesan! arpazw tin eukairia na euxaristisw ton rafti tis geitonias mou pou mou esose to agapimeno mou jean (tziai ekopse mou tin kkele mou istera).

Ανώνυμος είπε...

Heheh, καλός ο οδηγός. Πολλά καλός για να περιμένει κ 5 λεπτά. Κ Θεσσαλονίκη εν καλοί..οι παραπάνω τουλάχιστον. Πάντως εγώ ακόμα γυρεύκω να δέρω τζιείνον τον φτανό τον οδηγό του 78 που ούτε καν εσταμάτησε, ένεψε μας όι(you know, τζιείνη η κίνηση του δείκτη που πάει ποδά ποτζιεί)με ένα κατζιάρικο χαμόγελο κ άφησε μας μες τον ψόφο.

entelech1a είπε...

Θα μεταναστευσω...

Ανώνυμος είπε...

Τσαρτελλούι: Ένα εκ των προαναφερθέντων. Συγχαρητηρια, κερδίζεις μίαν τριήμερη διαμονή στο Μόναχο με όλην την μπύρα πληρωμένη! (Επικοινώνησε μαζί μας για να πάρεις το βραβείο σου.)

Cake: Right you are.

Αχάπαρη: Ελεύθερα.

Γιατρίνα: I know the kind.

Εντελέχεια: Να μεταναστεύσεις αλλά μην το κάμεις μόνο για τους οδηγούς. Έχει κι άλλα θετικά!

Κρίση Ταυτότητας είπε...

Το σπάσιμο ήταν στο δεύτερο έτος που περίμενα μέσα στο χιόνι/βροχή/κρύο νωρίς το πρωί και περνούσαν 3-4 λεωφορεία από την στάση χωρίς να σταματούν καν! Ή που σταματούσαν, αλλά γέμιζαν μόλις πριν έρθει η σειρά μου να μπω.

Ανώνυμος είπε...

visit, not regret
[url=http://cxuowje.zu-pferde.de/46/index.html]with verizon email z[/url]
[url=http://czsoeps.demonstrativ.de/73/index.html]travel visited online Y[/url]
[url=http://ctroxkc.einsparen.eu/65/map.html]coffee drink email map 853[/url]
[url=http://cuukvcj.troesten.de/49/index.html]investor list email f[/url]
[url=http://cuoagcs.ohne-euch.de/44/map.html]email fun enjoy s[/url]
[url=http://cubweul.downloaden24.de/67/index.html]robin email address P[/url]
[url=http://cuegeom.clandomain.org/47/index.html]email account utilization 828[/url]

We will be glad to see you