Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Τεστ πατρότητας!

Παρότι χρειάζομαι απεγνωσμένα τον ύπνο ομορφιάς μου (μην ακούσω σχόλια!), χτες κατά τα μεσάνυχτα έπεσα πάνω στις γενιές της Σιωπής (σε επανάληψη πάντα) και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Και πάλι καλά να λέω γιατί αν δεν είχα δει το συγκεκριμένο επεισόδιο ακόμα θα διερωτώμουν για τις σχέσεις (γονικές και μη) όλων των συμμετεχόντων. Και εξηγώ:

Χτες λοιπόν μάθαμε ότι η Άννα δεν είναι εγγονή της Αννούς αλλά του Άρκου. (Καλά το ότι ο Άρκος ήταν παιδί της Αναστασούς το είχαμε ψιλιαστεί ήδη!) Επίσης, ότι η Αναστασία (που ευτυχώς παρέμεινε μάνα της Άννας γιατί αλλιώς εν θα βκαίναμε που μέσα!) ήταν κόρη του Άρκου και μίας τυχαίας προφανώς ορφανής (θα εξηγήσω μετά γι’αυτό) και την είχε αλλάξει στη γέννα η Αναστασού με το νεκρό παιδί της Άννας, καθώς και πως η Άννα έχει και ένα long lost θείο του οποίου είχε σώσει και τη ζωή πριν χρόνια η μητέρα της, δηλαδή η αδερφή του και τον οποίο γνωρίζει τυχαία στο περβολούι της! Καταλάβατε?!

Από τα πιο πάνω προκύπτουν αβίαστα 2 συμπεράσματα:
1) Η άγνωστη μάνα της Αναστασίας και του Κωνσταντή (ο long lost θείος που λέγαμε) ήταν ορφανή. Γιατί αν δεν ήταν ορφανή θα της είχε επιτρέψει ο εκάστοτε πατέρας, αδερφός, θείος, ξάδερφος...προστάτης τελοσπάντων να ζει σε ελεύθερη συμβίωση στα βουνά και στα λαγκάδια με έναν άντρα?? Δεν θα είχε αρπάξει τη ππάλα (ή το σσιηπέττο δεν ξέρω ακριβώς τι είχαν εκείνη την εποχή) και να τον είχε εξαναγκάσει να την αποκαταστήσει ή να ξεπλύνει την ντροπή της οικογενείας με αίμα? (κοινώς αυτός στο χώμα κι εγώ στη φυλακή- βλέπε Άκης Πάνου!) Hence, η κοπέλα ήταν εμφανώς ορφανή και δεν είχε στον ήλιο μοίρα, εξού και πεθαμένη από το πρώτο επεισόδιο.
2) Τα τέστ πατρότητας είναι must και διαχρονικά! (Νομίζω αυτό δεν χρειάζεται επεξηγήσεις, you get the drift!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: