Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ανέκαθεν είχα ενα πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι). Τώρα τελευταία όμως, τα "πρωινά" με πιάνει κάτι. Κάτι που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, κάτι που κλείνω τα μάτια για ενα λεπτό ακόμα -και όχι επειδή νυστάζω μετά από 8-10 ώρες ύπνου- και πέφτω σε κώμα, κάτι που νιώθω ότι ίσως και να τσάππιζα στον ύπνο μου και άδικα με λένε ακαμάτρα και τεμπέλα (είναι μη σου βγει το όνομα!).

Δε ξέρω τι να υποθέσω.

Φταίει το στρώμα (φταίει αλλά αυτό είναι μόνιμο)? Φταίει ο θυροειδής μου? Έχω έλλειψη βιταμινών? Χρειάζομαι τζίνσεγκ και γκίνγκο μπίλοβα να στανιάρω?!


Ή μήπως....


Όχι, αποκλείεται!


Γιατί να χρειάζομαι πλήρη απασχόληση με σταθερό ωράριο?! 

5 σχόλια:

Gourounella είπε...

Εισαι εγκυος;;;

..αγγελόσκονη.. είπε...

εντάξει κορίτσια να σας πω κάτι; Δεν παίζεστε και οι δύο!!! σας έχω ανακαλύψει εδώ και δυο μέρες κι έχω φάει κόλημα!!! μέχρι τώρα ήμουν σιωπηλή αναγνώστρια αλλά ρε Γουρουνέλα με πέθανες με το σχόλιο σου!!!δεν σε αντέχω άλλο... (με την καλή έννοια) Καλημέρα!!!!

drSpock είπε...

@Γουρουνέλλα: Και βήχα να έλεγα ότι είχα, θα μου έλεγες ότι ο βήχας κι η εγκυμοσύνη δεν κρύβονται! Είσαι θεά αλλά όχι.

@Αγγελόσκονη: Καλημέρα και μερσί και από τις δυο μας φαντάζομαι. Γουρουνέλλα, τα σχόλια και οι θαυμαστές δικά σου!

Diasporos είπε...

Τσιλλά σε κάτι? Η υπνηλία εν σύμπτωμα φουρτούνας κόρη..

drSpock είπε...

@Διάσπορος: Με με βάλλεις σε έτσι μονοπάτια τωρά Διάσπορε μου γιατί ούτε εγώ δε ξέρω που θα καταλήξουν. Μπορεί απλά να πίνω ληγμένα χάπια θυροξίνης αλλά θα πάω να κοιταχτώ γιατί όπου οριζοντιωθώ τζιοιμούμαι. Ακόμα λίο θα μου φκάλουν τραγούδι!