Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

W1U 6EA

Αυτο ήταν λοιπόν. Δηλώνω πλεόν και επίσημα κάτοικος Λονδίνου και μέχρι στιγμής το λατρεύω παρόλα τα χιλιόμετρα που έχω κάνει κουβαλώντας την προίκα μου και κάτι παραπάνω στον ώμο.



Μέχρι που ξεκίνησα και γυμναστήριο σήμερα με κάτι που λέγεται circuit training και από ότι φαίνεται ή εγώ είμαι ακόμα πιο αγύμναστη από ότι νόμιζα ή όλοι οι άλλοι είναι πιο fit από μένα! Ο τύπος με τον οποίο ήμουν ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ exercise freak αλλά δεν μπορώ να πω, μου έδινε κουράγιο ακόμα κι όταν παράπαια από έλλειψη οξυγόνου (να το κάνω τελικά εκείνο το διάφραγμα?) και υπερβολική παραγωγή γαλακτικού οξέος στους μυς (τους ποιους?!) μου. Σε κάποια φάση μάλιστα τον ρώτησα αν ξέρει τεχνητή αναπνοή just in case! Αλλά αναλόγως καλά τα πήγα. Αύριο έχω και cardio fitbox ό,τι κι αν είναι αυτό! Ευτυχώς μένω αρκετά κεντρικά και δεν χρειάζεται να κάνω ντους εκεί γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να συνηθίσω τα κοινά ντους ή την απόλυτη γύμνια στα αποδυτήρια. Εντάξει, μπορεί να είμαι σεμνότυφη αλλά προτιμώ το privacy του σπιτιού μου για να γδυθώ άνετα. Οι άλλοι, βέβαια, μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.



Αυτά προς το παρόν. Τελικά είμαι πιο busy από ότι νόμιζα και ούτως ή άλλως αποφάσισα ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά (ή γενικά να δουλέψω!) αυτό το εξάμηνο. Οψώμεθα.

14 σχόλια:

the bastard; unshaved. είπε...

Seems like you've settled already.
That's great news.

Σιγα σιγά με το training όμως να μεν πιαστείς.

Good luck with the rest of it.

Sike είπε...

*gulp* μα ασκείσαι χέρι χέρι με έναν άγνωστο;

ουάου... λάντον :) καλά να περνάς τζιαι γράφε

Leni είπε...

Cardio fit box??
Τζαι είσαι σίουρη ότι θέλεις να πάεις;
Ούτε εγώ έχω ιδέα, αλλά εν προβλέπεται να περάσεις ένα ήρεμο απόγευμα, that's for sure :P

Άτε χεβ φαν :)

MARINOS είπε...

Ε λοιπόν αυτή την άνεση στη γύμνια που έχουν στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων τους δεν μπορώ ούτε εγώ να την αντιληφθώ...!

Χωρίς να βιάζονται, στέκονται γυμνοί στο καθρέπτη, ισιώνουν τα μαλλιά τους, πανε τουαλέττα.. μιλούν στο κινητό.. και όλα αυτά σε κοινή θέα.

...Κατα τα άλλα καλή αρχή σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις του κοσμου!

SparksScribbler είπε...

Welcome to the UK love!
Enjoy London, εν πραγματικά πάρα πολλές οι ευκαιρίες που σου προσφέρονται, όι μόνο στο Λονδίνο, γενικά στην Αγγλία μπορείς να κάμεις πολλά ωραία πράγματα.
Άτε, καλή αρχή!

ρίτσα είπε...

ωραία, καλή αρχή

αν και βλέπω πως ήδη εγκλιματίστηκες:)

Diasporos είπε...

Welcome. Απόλαυσε την ελευθερία της μεγαλούπολης!

Αχάπαρη είπε...

cardio fitbox? diladi se vazoun se ena kouti tziai tsiakariskoun (or not) an anapneeis? gia semnotifi polla extrim se vriskw :)

Sceptic Anonymous είπε...

Cardio fitbox, πρέπει να είναι αερόβια γυμναστική που συνδυάζει κινήσεις μποξ σε ψηλή ένταση για να ανεβάσει τους ρυθμούς και να κάψεις λοίπος. Εγώ έτσι πάντως το αντιλαμβάνομαι.

Δεν λέω καλό το Λονδίνο, αλλά κάτι που σκέφτουμαι λίγες μέρες. Δηλαδή τί έχει η Κύπρος; Εγώ μια χαρά περνώ τελευταίως. Γυμναστήρια έχουμε και στην Κύπρο δόξα σοι ο θέος και μόλις ανοίξει ο καιρός δεν υπάρχει συζήτηση για υπαίθριες δραστηριότητες Κύπρος > Λονδίνο εκατό φορές.

Ο πρώτος χρόνος όμως στο Λονδίνο είναι πάντα ωραίος. Μετά θα αρχίσουν τα σπαστικά.

Sceptic Anonymous είπε...

Λοίπος = λίπος

Ασυγχώρητη είπε...

Doctor μου σου εύχομαι καλές μπύρες στα Λονδίνα. Παρέτα τα γυμναστήρια τζαι πιάστα pub. Μαθήματα ζωής for free! ;)

Ανώνυμος είπε...

ma epies londino? ppee emeina epeisodia pisw.. h apla esu kinisai me tis taxytites tou Flash

have fun kai mpravo gia to gym! egw eimai kipro kai den graftika akoma..yay for you and boo for me
btw, kai i asigxwristi exei to dikaio tis, eipen sofi kouventa ;-)

drSpock είπε...

Ευχαριστώ πολύ όλους. Εγκλιματίστηκα δεν λέει τίποτα! Δεν ξέρω γιατί αλλά στο Λονδίνο νιώθω σαν στο σπίτι μου. Και πιο ελεύθερη (έχεις δίκαιο Διάσπορε) και πιο πρόθυμη να κάνω και να δοκιμάσω νέα πράγματα. Και δεν άρχισα μόνο γυμναστήριο, άρχισα και τα μαθήματα ζωής που λέει και η Ασυγχώρητη (περισσότερα στο επόμενο ποστ).

Όσο για το cardio fitbox, douze points στον Sceptic! Έπεσε διάνα κι εγώ πιάστηκα σε μέρη που δεν ήξερα ότι είχα μυς! Δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω όμως γιατί η ινστρούκτορ ήταν ολίγον των SS και επέμενε ότι we can do faster and harder ενώ την ίδια δεν την είδα να κάνει και τίποτα!

BTW keep that thought Sceptic γιατί γαμάτο το Λονδίνο και σκοπεύω να το απολαύσω τα μέγιστα αλλά μάλλον θα μου τελειώσει σε 6 μήνες και πρέπει να έχω και κάτι θετικό για την Κύπρο (να υποθέσω δηλαδή ότι η Αυστραλία ακυρώνεται? :))

Sceptic Anonymous είπε...

Πάω Θαϋλάνδη - Μαλαισία σε μια εβδομάδα. Μετά αρχές του Μάρτη Λονδίνο για το viva. Εκεί θα κριθούν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά if you catch my drift.

Για την Κύπρο γενικά έχω πολλά να πω μολίς τα ξεκαθαρίσω ίσως να γράψω και κανένα πόνημα. Αλλά μάλλον μετά τα ταξίδια μου.

Άτε προσεκτικά στους δρόμους και που τους μεθυσμένους.