Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Μαθήματα ζωής 1

Επιτέλους κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το casual μπαλαμούτιασμα (ή/και σεξ) σε μια πόλη where everything goes και ειδικά αν έχεις πιει και μερικά ποτά παραπάνω.





Μην ενθουσιάζεστε αγαπητοί μου εν Χριστώ αδερφοί και αδερφές (no pun intented!). Δεν έχω κυλίσει στο βούρκο της αμαρτίας ακόμα δεν ήρθα -δώστε μου μερικές εβδομάδες ακόμα τουλάχιστον! Απλώς βγήκα έξω το Σάββατο βράδυ με τη νέα μου συγκάτοικο (30άρα, δικηγόρο), ένα γνωστό της και ένα φίλο του επισκέπτη από Μαδρίτη (όλοι Ισπανοί) για φαγητό και ποτά. Η βραδιά κυλούσε πολύ καλά μπορώ να πω και η παρέα ήταν μια χαρά (αρχίζω να συμπαθώ τους Ισπανούς). Τελειώσαμε το φαγητό και πήγαμε απέναντι σε ένα μπαρ/κλάμπ για να συνεχίσουμε τα ποτά. Η συγκάτοικος μου είχε ήδη αρχίσει να μεθά ελαφρώς (3 διαφορετικά ποτά στο φαγητό και μια μπύρα από το σπίτι) και συνέχισε δυναμικά στο κλαμπ μαζί με τους άλλους. Εδώ να πω ότι και οι δύο ήταν ιδιαιτέρως ευγενικοί και κύριοι και δεν τους πείραξαν καθόλου τα ποτά. Δεν έδειξαν προτίμηση στη μια ή την άλλη και χορεύαμε όλοι μαζί. Βέβαια, ο ένας (investement banker το επάγγελμα, έχει σημασία) χούφτωνε ελαφρώς όπου έβρισκε και τις δύο αλλά ας πούμε ότι το δικαιολογούσε ο χορός. Η συγκάτοικος εν τω μεταξύ είχε γίνει κουδούνι. Σε κάποια φάση και ενώ χόρευαν οι δυο τους, χάθηκαν και τους βρήκαμε να μπαλαμουτιάζονται αγρίως στους καναπέδες. Κάπου εκεί θυμήθηκα το Σκέπτικ που σχολίασε ότι στα ραντεβού στο Λονδίνο αντί ρομαντικών ξεμοναχιασμάτων στις ερημιές, πίνεις και φροντίζεις η άλλη να πιει περισσότερο από σένα! Επίσης, συνειδητοποίησα πόσο καλός πρέπει να είναι στη δουλειά του ο Ισπανός. Επένδυσε εξίσου και στις δύο, χωρίς να δείχνει προτίμηση και διπλασίασε τις πιθανότητες του να του κάτσει μία. Κάπου εκεί έφυγα με τον άλλον -ο οποίος κατέληξε δυστυχώς με τη sober one-τον αποχαιρέτησα, πήρα ένα ταξί και πήγα σπίτι. Βέβαια, εν τέλει ο τραπεζίτης ήταν κύριος μέχρι τέλους αφού έφερε τη συγκάτοικο μου μέχρι το σπίτι (αφού τη ξαναπήγε στο κλαμπ όπου είχε χάσει τη τσάντα της και τη βρήκαν) και έφυγε χωρίς περαιτέρω.


All in all, περάσαμε πολύ καλά, κατάλαβα επιτέλους πως μπορείς να γνωρίζεις αγνώστους σε κλαμπ (γνωρίσαμε και 2-3 από αυτούς) και πως γίνονται αυτές οι δουλειές (έστω και από δεύτερο χέρι) και θυμάμαι και ακριβώς τι έγινε σε αντίθεση με τη συγκάτοικο μου η οποία έχει μια μικρή διάλειψη μνήμης και ορκίζεται ότι δεν πρόκειται να ξαναπιεί!





--------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΓ1: Προς υπεράσπιση μου, προσπάθησα να πιω αλλά με ένα δάκτυλο Μοχίτο, 2(?) κρασί και μισό καρπουζοκοκταίηλ (πολύ καλό!) που κατάφερα να πιω πως να μεθύσω? Την επόμενη φορά υπόσχομαι να προσπαθήσω περισσότερο!

12 σχόλια:

the bastard; unshaved. είπε...

It's sex and the city all over again.
Κάρι πράτσho τζαι πελλάρες..


δρ Spock ολάν!

Sceptic Anonymous είπε...

Εγώ θα γίνω life counselor να μου το θυμηθείς. Να έρχεστε να σας χρεώνω και να σας λέω τί θα κανετε με την ζωή σας.

Το κόλπο ήμουν μεθυσμένη ουδεμίαν ευθύνη φέρω για τις πράξεις μου είναι το πιο παλιό στο βιβλίο. Άπειρες φορές ακούστηκε αυτή η ατάκα.

Εν τω μεταξύ δεν είπες ότι ο τραπεζίτης ήταν φίλος με την συγκάτοικό σου; Εγώ σου λέω ξαναπέκτηκε φάση μαζί τους ή αυτή τον γούσταρε και απλώς έψαχνε για αφορμές. Άτε βλέπε για να μαθαίνεις, το αλκοόλ είναι η καλύτερη αμαρτία αλλά να προσέχεις με ποιον μεθάς, ο νοων νοείτω.

drSpock είπε...

@Unshaved: Σύντομα κοντά σας και σε DVD!

@Sceptic: Άμα είναι να μας χρεώνεις πάμε και σε επαγγελματίες!
Ο τραπεζίτης ήταν γνωστός όχι φίλος και δεν είχε παιχτεί κάτι προηγουμένως. Απλά ήταν λίγο στρεσσαρισμένη με τη δουλειά και τον πρώην και ήπιε 'λίγο' παραπάνω. Δεν νομίζω να γίνει οτιδήποτε περαιτέρω.
Όσο για μένα, γενικά μαθαίνω γρήγορα. Και πάντα προσέχω. Αυτό είναι και το πρόβλημα!

(Καλή διασκέδαση στη Μαλαισία και καλή τύχη με το viva).

Anti-Christos είπε...

Τι μου θύμισες! Σε μισώωωωωωω!!!!

:))))) χχχχ

Ανώνυμος είπε...

εν είσαι δυνατό ποτήρι φαίνεται;)

Fri είπε...

Δεν προσπαθείς αρκετά drSpock, δεν προσπαθείς αρκετά! Δεν κατάφερες να μεθύσεις, δεν κατάφερες να κάνεις κατάσταση, τι στο καλό δηλαδή? Τι στο καλό πήγες στην Αγγλία? Η μόνη δικαιολογία που έχεις (επειδή σε συμπαθώ) είναι πως είσαι ακόμα καινούρια εκεί. Τι άλλο να πω πια? Για να ηρεμήσω κάπως θα πιστέψω την υποσχεσή σου και θα περιμένω...

Καλό μήνα! :)

nic είπε...

Βασικά το ποτόν εν αφορμή για πολλά. Άσε που θωρείς τον άλλον πιο όμορφον μετά που τα πρώτα 5-6...

Sobriety μάνα μου!! Τουλάχιστον να απολαμβάννεις τι κάμνεις τζαι με ποιον!

Ανώνυμος είπε...

@Anti-Christos: Κάτι πολύ καλό ελπίζω το οποίο για να θυμάσαι προφανώς δεν ήσουν και τόσο μεθυσμένος?!

@alexandros: Μα γιατί το λες αυτό?!

@Fri: Είπαμε, προσπαθώ!

@Neerie: Και να το θυμάσαι κιόλας το πρωϊ για να το γράψεις στο βλογ σου!

SparksScribbler είπε...

Ο μόνος τρόπος για να μεθύσεις στην Αγγλία είναι με shots. Στα cocktails τσιγκουνεύκουνται το αλκοόλ.

UrbanTulip είπε...

Απλά για να νιώσεις καλύτερα. Αν κάνεις σεξ μεθυσμένη, είναι χάλια.

Sike είπε...

παρέτα... τζιαι να σου φκάλλει 2 γραμμούες μετά τζιαι να βουράς τζιαι να μεν ηφτάννεις...

Ανώνυμος είπε...

Σου εύχομαι να δουν χαρά τα χείλη σου ή/και τα σκέλια σου το συντομότερο δυνατό! Το σεξ δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα! Αγόρασε μιαν κοπή προφυλακτικά όμως καλού κακού, μεν μείνεις με θκυό χείλη καμένα αν αποφασίσεις να το προσπαθήσεις και να το πάρεις ώσπου πάει.