Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός (according to drSpock).

Καταρχήν, ο τέλειος άντρας δεν χρειάζεται να είναι κούκλος. Απλώς ψηλός, μελαχροινός με πράσινα μάτια, φαρδιούς ώμους και ωραία χέρια. Επίσης, πρέπει να έχει χιούμορ (κατά προτίμηση μαύρο για να ταιριάζει χρωματικά στο δικό μου!), να είναι σχετικά μορφωμένος, καλλιεργημένος και κοσμοπολίτης (ιθαγένεια όπτιοναλ), τρυφερός όταν πρέπει και μπρουτάλ όταν χρειάζεται, δυναμικός, οικονομικά ανεξάρτητος και πρακτικός (να πιάνουν τα χέρια του). Αν ξέρει και τα πάντα από υπολογιστές ακόμα καλύτερα! Εννοείται ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα έξυπνος και με γενικές γνώσεις επί παντός επιστητού (αλλά όχι ξερόλας) για να με εξιτάρει πνευματικά, να μπορούμε να συζητήσουμε για τα πάντα (από Φόρμουλα 1 μέχρι Προυστ και το μεσανατολικό) και για να μπορώ να τον θαυμάζω και λίγο (ο έρωτας περνά από τον εγκέφαλο, τα υπόλοιπα είναι μακακίες!).

Επαγγελματικά, κατά προτίμηση θα πρέπει να είναι ψυχίατρος (για μόνιμη πρόσβαση σε ψυχοθεραπεία 24/7 και για να μένει ο μισθός μου στην οικογένεια) με χόμπι την εκμάθηση εναλλακτικών τεχνικών χαλάρωσης με μασάζ και επιρροές από Κάμα Σούτρα τις οποίες θα δοκιμάζει σε μένα. Εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι και ψυχολόγος αλλά σε περίπτωση ανάγκης δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν χάπια τζαι που ήσουν, πούποτε! Επίσης, σε περίπτωση που το χόμπι του δεν είναι το προαναφερθέν μπορεί να χρειαστεί να στρατολογήσω και εραστή φυσιοθεραπευτή ή χειροπράκτη. Βέβαια, επειδή μάλλον οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν θα μου αφήνουν χρόνο για δύο άντρες θα πρέπει να επιμείνω για το χόμπυ.

Επίσης, θα πρέπει να με λατρέυει και να είμαι η προτεραιότητα του αλλά χωρίς υπερβολές και εμμονές. Θα πρέπει να μου λέει συχνά πόσο υπέροχη/σέξυ/καταπληκτική κ.ο.κ είμαι και να θέλει να περνά χρόνο μαζί μου αλλά όχι συνέχεια. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει φίλους και (άλλα) χόμπυ καθότι χρειάζομαι και τον alone χρόνο μου! Να ζηλεύει ελάχιστα –έτσι για να ξέρω ότι με λατρεύει- αλλά χωρίς σκηνές και υπερβολές (δεν έχω πρόβλημα αν φλερτάρει διακριτικά άλλες, φλέρτ ις γκούντ) και να είναι ελαφρώς πιο ενθουσιώδης και ξεσηκωτικός από ότι εγώ (οτιδήποτε πάνω από το 0 δηλαδή μας κάνει). Να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να βγαίνουμε και λίγο που το σπίτι αλλά χωρίς να με σέρνει για bungee jumping και white water rafting κάθε δεύτερο σαβατοκύριακο! Να είναι τζέντλεμαν και αλήτης αναλόγως της περίστασης και να μην έχει μυστικά από μένα χωρίς όμως να μου λέει όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα πάντα ή τι του μαγείρεψε η μάμα του το μεσημέρι!

Τώρα που είπα μάμα, εννοείται ότι θα μένει μόνος του ενώ θεωρείται και added bonus αν οι γονείς του μένουν σε άλλη χώρα .

Επίσης, θα πρέπει να ταιριάζουμε χημικά (μετάφραση: να γουστάρω τις φερομόνες του και vice versa).

Αν ξέρει πορτογαλλικά θεωρείται added, added bonus (εναλλακτικά γίνεται και Ιταλικά δεν είμαι απόλυτη).


Α, και επειδή βγαίνω αραιά και που θα πρέπει να έχει καταπληκτικό τίμινγκ για να γνωριστούμε ή να πέσει από το ταβάνι μου.


Αυτά.


Μόνο.


Πως είναι δυνατόν να μην τον έχω βρει ακόμα???


Υ.Γ: Για να βεβαιωθείτε πόσο λογική, μετριοπαθής και συζητίσημη είμαι θα κάνω και περαιτέρω υποχωρήσεις. Αυτό με τις ξένες γλώσσες δεν είναι υποχρεωτικό.

Στην ανάγκη τις μαθαίνει και μετά!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω έναν τέτοιον άντρα...!!

Αλλά σιγά μη σου πω ποιος είναι!

He's mine... all mine!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι όντως έτσι δεν θα τσακωθούμε. Στην ανάγκη κλωνοποιούμεν τον!

Sike είπε...

"και να είναι ελαφρώς πιο ενθουσιώδης και ξεσηκωτικός από ότι εγώ (οτιδήποτε πάνω από το 0 δηλαδή μας κάνει). Να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να βγαίνουμε και λίγο που το σπίτι αλλά χωρίς να με σέρνει για bungee jumping και white water rafting κάθε δεύτερο σαβατοκύριακο!"

βοήθειαα! το μπλογκ μου εππόσταρε μόνο του σε άλλο μπλογκ!

Ανώνυμος είπε...

(Είπα ψέματα)

(Δεν υπάρχει τέτοιος προς κλωνοποίηση)

:(

Ανώνυμος είπε...

@sike:Μην ανησυχείς συμβαίνει μου και μένα μερικές φορές. Συστήνω βαθιές αναπνοές και 5 ώρες ανενόχλητου βλόγκινγκ και χαλάρωσης στον καναπέ, που υποψιάζομαι είναι και σένα το αγαπημένο σου έπιπλο.

@drpsychia: Επιβεβαίωσες την απαισιόδοξη πλευρά μου. Τώρα το μόνο που μένει είναι να τον φτιάξουμε από την αρχή στο εργαστήριο.

Sike είπε...

τελικά άρεσεν μου πολλά τζείνο το quote τζιαι ήρτα να το ξαναδιαβάσω... βασικά άρεσεν μου το ότι εγράφτηκεν που κάποιον άλλο αντί εμένα...

zappa είπε...

ksan8os galanomaths, gnwsths ths Italikhs kai ths Ispanikhs (meta to strato lew na ksekinhsw kai brazilianika portogallika), pou pernei prwtoboulies (oxi omws bungee h rafting-de n ftanoun ta money, 8elw na kanw kai taksidia)


sas kanw mandam?

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ. Αν ξεπεράσω το ξανθό είσαι ήδη πάνω από το μέσο όρο των γνωστών μου! Παραλαμβάνω βιογραφικά (απαραίτητα με φωτό) Δευτέρα με Παρασκευή ώρες γραφείου. Προσωπικές συνεντεύξεις μόνο με όσους περάσουν στη δέυτερη φάση επιλογής. Don't call us we'll call you.