Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Τσίπρας ολέ!

Παρότι έχουν σφίξει απελπιστικά οι ζέστες και θέλω επειγόντως διακοπές (που λέει και το άσμα) ψες όχι μόνο βρήκα το κουράγιο να δω πολιτική συνένετευξη από το ΡΙΚ αλλά το κατ'ευχαριστήθηκα κιόλας. Συγκεκριμένα, επ'ευκαιρία της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Κύπρο (ήθελε να δει από κοντά μια αριστερή κυβέρνηση το παλικάρι, να του χαλάσουμε το χατήρι?!), τον μάζεψε το ΡΙΚ για μία (μικρή δυστυχώς) συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και πολύ καλά έκανε.

Ομολογώ ότι ήμουν θετικά προκατειλημμένη εξαρχής γιατί πως να το κάνουμε? Εμπίπτω και στο target group του! Μέχρι το τέλος όμως της συνέντευξης θα ψήφιζα χαλαρά Συνασπισμό αν τα εκλογικά μου δικαιώματα μου το επέτρεπαν!

Ο άνθρωπος δεν έχει μόνο προφίλ αλλά και ουσία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (που δεν το κρατούμε εναντίον του!) έδειξε πως έχει και μεστό πολιτικό λόγο αλλά και ξεκάθαρη, ρεαλιστική σκέψη και πως μάλλον δεν πρόκειται για πυροτέχνημα αλλά για πιο μακροπρόθεσμο φαινόμενο. Έχει όλα τα φόντα να γίνει πολιτικός ταγός (με την καλή έννοια!) ενώ δεν χάνει και την επαφή με τον πολίτη. Το μόνο μελανό σημείο της συνέντευξης ήταν που η δημοσιαγράφος του ΡΙΚ τον διέκοπτε συνέχεια και δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει!That was so rude!

Ως επιστήμων, λοιπόν και ως ψηφοφόρος έχω να κάνω μία σημαντική πρόταση για το κυπριακό πολιτικό σκηνικό και παρακαλώ να τη σκεφτούν πολύ σοβαρά οι κυβερνώντες:


...
Μήπως να τον κλωνοποιήσουμε??

5 σχόλια:

Dr.Skia είπε...

Τουλάχιστον είναι ευχάριστο να τον βλέπεις στο γυαλί. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι πλέον θέμα εικόνας!

Ανώνυμος είπε...

Τείνω να συμφωνήσω σε όλα όσα είπες (η κλωνοποίηση του θα ήταν ευχής έργο και όχι αντιδεοντολογικές μαλακίες!), αλλά και με την προλαλήσασα συνάδελφο: Γράφει ωραία στην κάμερα ;)

(Σαν πολλοί συνάδελφοι δεν μαζευτήκαμε τελευταία στην μπλογκόσφαιρα; Γουστάρω!)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.
Και δεν ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι PhD και όχι MD. Και μην ακούσω μαλακίες του τύπου " αυτοί που μπορούν κάνουν, αυτοί που δεν μπορούν κάνουν PhD"!

Ανώνυμος είπε...

Μη κακό μας... Όπως είπε και η Κανέλλη για το Τσίπρα, "είναι μια trendy επιλογή για ένα emo κόμμα".

Την ουσία που την είδατε; Τον έπιασαν τα κανάλια και κυρίως οι εφημερίδες και τον ανέβασαν στα ύψη για να απορροφήσει τους απογοητευμένους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που έφευγαν κακήν κακώς.

Μόνο και μόνο που είναι ορκισμένος αντικομουνιστής, μου είναι αντιπαθής.

Ανώνυμος είπε...

Ο κομμουνισμός έχει πεθάνει. Πάρε παράδειγμα το ΚΚΕ. Οι προοδευτικοί αριστεροί δεν νοείται να τον ασπάζονται.