Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

what if...

Νομίζω είναι καιρός να σταματήσω να σκέφτομαι τα "what ifs" της ζωής μου -και κυρίως αυτά για τα οποία η απόφαση ανήκε σε άλλους- και να προχωρήσω.

Στο κάτω κάτω αυτό που φαντάζεσαι είναι πάντα καλύτερο από αυτό που ζεις. Αυτός δεν είναι και ο ορισμός της φαντασίωσης?


----------------------------------------------------------------------------------
Λέω να μετακομίσω Λεμεσό για να έχω μόνιμα φριζαρισμένο μαλλί. Εισηγήσεις για περιοχές, anyone? Θέλω, ει δυνατόν, να βλέπω θάλασσα και να μην το πληρώνω χρυσό.  

4 σχόλια:

Δρακουλίνα είπε...

Να σταματήσεις ναι. Τα what ifs κρατούν σε πολλά πίσω. Εκτός αν λαλείς what if I do τζιαι όι what if I did.

Ανώνυμος είπε...

Να χτίσεις ή να νοικιάσεις?
Αν θα χτίσεις, εν ωραία περιοχή η Σφαλατζιώτισσα στον Άγιο Αθανάσιο. Η περιοχή είναι σε ύψωμα και βλέπεις την πόλη της Λεμεσού μαζί με τη θάλασσα.
Αν θα νοικιάσεις, τζαι θέλεις σπίτι πάνω στο κύμα, εννα δυσκολευτείς να έβρεις....

Ασυγχώρητη είπε...

Εν έχω εισηγήσεις, αν και εδούλεψα και Λεμεσό (τζαι εγώ στο πήγαινε-έλα) αλλά θέλω να σου πω go for it! Ο μόνος λόγος που δεν εμετακόμισα τότε που εδούλευα εκεί ήταν η αγορά του διαμερίσματος εδώ.

Σκέφτου να σηκώνεσαι το πρωί τζαι να θωρείς θάλασσα! Ααχχ!

Ενθουσιάζομαι στη θέση σου!

drSpock είπε...

@Δρακουλίνα: Προσπαθώ :)

@HeatJo: Να χτίσω??!! Εν δουλειά που ήβρα όι τον εμίρη του Μπρουνέι! Απλά λέω να πάω για κάνα χρόνο και βλέπουμε. Θα δυσκολευτώ λες για παραλιακά? Εμ, μα γι' αυτό σας ρωτώ. Αν έχετε καμιά ευκαιρία να μου προτείνετε!

@Ασυγχώρητη: "enter drSpock να πίνει το φραπέ της στη βεράντα παρέα με τον ήχο των κυμάτων και με το θαλασσινό αεράκι να της χαϊδεύει το φριζαρισμένο μαλλί και να στεγνώνει την υγρασία που πάνω στο ζυνίσιη της..." Εγώ να δεις!

Σοβαρά τωρά όμως, αν δεν είναι εντελώς ασύμφορο οικονομικά με βλέπω να ντύνομαι Λεμεσιανή για τα καρναβάλια!