Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Quiz

Ήταν γύρω στις 2:30 το πρωί, Τετάρτη προς Πέμπτη κοντά στη χαραυγή. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε στην ήσυχη γειτονιά της Λευκωσίας. Η Spock βρισκόταν στο κλάμπ σεντόνια, αγκαλιάζοντας το μαξιλάρι, τρίτο όνειρο δεξιά όταν την απόλυτη μεταμεσονύκτια ησυχία διέκοψε ένα εκκωφαντικό "μπάααααμ". Πετάχτηκε απότομα πάνω και η πρώτη της σκέψη ήταν "Βόμβα? Αποκλείεται, αφού δεν μετακόμισα τελικά Λεμεσό!" Σηκώθηκε και μισοζαλισμένη κοίταξε έξω από το παράθυρο. Κανένας και τίποτα. Ο δρόμος ήταν άδειος κι έρημος. Στον αέρα μια ελαφριά μυρωδιά πυρίτιδας της ερέθιζε τα ρουθούνια. Όχι, δεν ήταν όνειρο. "Τι έγινε τώρα ρε, γα*%το" ψιθύρισαν τα καλοσχηματισμένα και ευγενικά της χείλη. Μέσα στη μαύρη νύχτα δε διέκρινε τίποτα και κανένας άλλος δεν φαινόταν να είχε ανησυχήσει. "Ά, στο διάλο", ξαναψιθύρισαν τα ευγενικά της χείλια και ξαναγύρισε στο κρεβάτι. "Αντε να ξανακοιμηθείς τώρα!"


-----------------------------------------------------------------
Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε...τη σωστή απάντηση! Τι ήταν αυτό που ξύπνησε τη Σπόκ από τον ύπνο ομορφιάς της;

Α) Βόμβα Λεμεσιανού με χαλασμένο GPS.
Β) Βόμβα Λευκωσιάτη wannabe Λεμεσιανού.
Γ) Κροτίδα μα*&^κα Λευκωσιάτη που δεν ήταν άξιος (ευτυχώς) να βρει βόμβα.
Δ) Όνειρο θερινής νυκτός.

4 σχόλια:

Πρασινάδα είπε...

Χμ...έτσι στα κουτουρού θα ψηφίσω το Γ.

Sike είπε...

to loipon eklepses mou tin aporia

i moni diafora en oti emas dame en KATHE NYXTA

mipws en kanena NEO pasxalino ethimo, na valloun pombes kathe mera ws tin anastasi?? etaraksan mas

Δέσποινα είπε...

Εγώ πάντως που έπαθα το ίδιο χθες βράδυ(με εξαίρεση την μυρωδιά της πυρίτιδας) τελικά διαπίστωσα ότι δεν ήταν τίποτα,μάλλον το είχα δει στον ύπνο μου.Εσύ τώρα δεν ξέρω, αλλά περιμένω με αγωνία τη συνέχεια,τη λύση του μυστηρίου!

drSpock είπε...

Αγαπητοί εν πομπάρτας αδελφοί (ή μάλλον μόνο αδελφές), η απάντηση είναι το Γ και η Πρασινάδα κερδίζει μιαν κροτίδα. Όπως διαπίστωσα το πρωί, επρόκειτο για μιαν κροτίδα στον ανεμοθώρακα σταθμευμένου αυτοκινήτου και ο ιδιοκτήτης δε νομίζω να εγέλασαε καθόλου. "Ευτυχώς" πρέπει να ήταν στοχευμένη.

Σάικ, όπου τζιαι να σαι ήρτεν το Πάσχα. Εναλλακτικά, σύρνε τζιαι σύ καμιάν!