Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Για πες αλεύρι, η Callcell σε γυρεύει!

Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, που λέει και το άσμα. Ό,τι αρχίζει με εξονυχιστικούς ελέγχους στο αεροδρόμιο τελειώνει με ένα ωραιότατο -ας μην πω τι, δε μου το επιτρέπει και η αγωγή μου- εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Μου ήρθε ο λογαριασμός του κινητού από τότε που ήμουν στο Ισραήλ και είμαι μείον 400 ευρώπουλα! Και για τι?! Για ούτε 2 ώρες περιαγωγής! Γιατί κι εγώ η ηλίθια δεν ήξερα, δε ρώτησα! Συνήθισα με την Ευρώπη και τα μη αισχρά τέλη περιαγωγής και δε σκέφτηκα να ελέγξω τα τέλη για Ισραήλ γιατί στο κάτω κάτω δεν πήγα και στην Αυστραλία! Που παρεπιπτόντως αν πήγαινα στην Αυστραλία πιο φτήνά θα μου ρχότανε! Γιατί η Αυστραλία και η Αμερική είναι ζώνη 3 και όχι ζώνη 5 όπως το Ισραήλ, το Ουζμπεκιστάν και η Ρωσσία που σε χρεώνουν 3.65 ευρώ το λεπτό! Και ντάξει όσο και να πεις συνηθισμένη είμαι σε υπέρογκους λογαριασμούς τηλεφώνου αλλά τουλάχιστον να υπάρχει μια δικαιολόγηση. Να ξέρω ότι όντως έχω μιλήσει πολύ και το πληρώνω. Αλλά 2 ώρες 400 ευρώ?! Όσο και να το φυσώ δεν κρυώνει! Στο λαιμό μου έκατσε και δε μπορώ να κάνω και τίποτα!

Με αφορμή, δε, αυτό το καινούριο παλούκι έκατσα και υπολόγισα πόσα έχω δώσει τόσα χρόνια στην ΑΤΗΚ εξ αφορμής της υπερθαλάσσιας σχέσης και τη σούμα δεν την πίστευα όυτε εγώ. Χονδρικά χονδρικά και οι δύο μαζί έχουμε χρυσώσει την ΑΤΗΚ –κυρίως- και τον ΟΤΕ με 60-70 000 ευρώ. Ναι, καλά διάβασες, δεν έχω κάνει λάθος στα μηδενικά! 60-70 χιλιάδες σε περίπου 6 χρόνια. 10 000 το χρόνο. Μισός μισθός! Προκαταβολή για σπίτι! Διακοπές για μια ζωή! Ταξίδια στο Λονδίνο και δεκάδες Τζίμυ Τσου! Άσε, καλύτερα να μην το σκέφτομαι γιατί είμαι και σε ήλικία κρίσιμη για έμφραγμα!

Αλλά το τηλέφωνο κομμένο!

7 σχόλια:

ρίτσα είπε...

κρίμα κρίμα! άλλη φορά στο ισραήλ, μόνο με ίμεηλ

Sceptic Anonymous είπε...

Txt message FTW!

Ή απλώς μην παίρνεις τηλέφωνο, πόσες μέρες ήσουν Ισραήλ; Επίσης υπάρχει και το Skype. 60 000 ευρώπουλα αγοράζεις μια Porsche, ή 6 περσικά χαλιά απίστευτης ποιότητας.

drSpock είπε...

@Ρίτσα: Γενικά καμιά άλλη φορά. Άσε που στο ξενοδοχείο σε χρέωναν 12 ευρώ το μισάωρο για ίντερνετ.

@Σκέπτικ: Σαν τα χιόνια! Που χάθηκες?
4 μέρες ήμουν ισραήλ αλλά το υπολόγισα με τα κανονικά τέλη περιαγωγής και σκέφτηκα ότι δε χάθηκε κι ο κόσμος για μερικά τηλεφωνήματα.Το Skype δε με βόλευε παλιά (στα χρόνια των πολλών χρεώσεων) γιατί βαριόμουν να ανοίξω υπολογιστή και να τον παίρνω και αγκαλιά μαζί μου στο κρεβάτι το βράδυ!
BTW,δε χρειάζεται να στρίβεις κι άλλο το μαχαίρι στην πληγή! 'Ημουν (και είμαι!) μικρή κι ανόητη.

Anti-Christos είπε...

Θάνατος στο Ισραήλ!

Disciple είπε...

ου μάνα μου!

www.skype.com :)

Heliotypon είπε...

Υπήρχαν, στην ανθρώπινη ιστορία, και εποχές χωρίς κινητό τηλέφωνο. Τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να σου πώ ότι ήταν και τα περισσότερα ιστορικά χρόνια χωρίς αυτό το μικρό τερατάκι που μπαίνει απαρατήρητο σε τσάντες, προτοφόλια και τραπεζικούς λογαριασμούς και τα κάνει όλα μπάχαλο! Και καλά, καταλαβαίνω τους ερωτευμένους και την καψούρα τους και αυτοί, άντε, δικαιολογημένοι (σε κάποιο μέτρο, ε;), αλλά οι "άλλοι" που δεν έχουν καμία δικαιολογία, γιατί αφήνουν τα πορτοφόλια τους να αδειάζουν σαν τρύπιος κουβάς; Θέλεις να μιλήσεις από εξωτικά μέρη; Να μιλήσεις, αλλά αν είναι απόλυτη ανάγκη και από σταθερό (έχω παρατηρήσει ότι όλα τα ξενοδοχεία διαθέτουν τέτοια) και μόνο για τα απαραίτητα. 'Οπως τα παλιά τα χρόνια, που σκεφτόμαστε αν θα μας φτάσει και το συνάλλαγμα, γιατί δεν είχαμε και πιστωτικές κάρτες να τους φορτώσουμε όλες τις ρητορικές μας αμαρτίες. Σας διαβεβαιώ γίνεται... Τώρα που θα βλέπεις τον ΟΤΕ να αγοράζει το διαμέρισμα που είχες στο μάτι, τι θα πεις;

maria είπε...

στο Ισραήλ που πήγα και γω κάποτε, με πιάσαν το πωπό όσον αφορά τα τηλέφωνα.. είχα φορτώσει το κινητό με 20 ευρώ κάρτα και πήρε τηλ η μάνα μου να δει τι κάνω. στα 10 δευτερολεπτα παει η κάρτα.αίσχος