Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο

Να δεις που τελικά είχε δίκαιο η μήτηρ μου όταν μας έλεγε πως κάθε πράμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του (στα πλαίσια του "κοντεύετε να τριανταρίσετε κι εμείς πότε θα αξιωθούμε εγγόνια" για να μη ξεχνιόμαστε βεβαίως βεβαίως!).



Καιρός να τα μαζεύουμε και να αλλάζουμε κεφάλαιο σιγά σιγά. Μετά από 10 χρόνια είμαι απίστευτα έτοιμη να κλείσω το κεφάλαιο "σπουδές" και να ανοίξω ένα άλλο. Οποιοδήποτε! Εντάξει, μου πήρε λίγο περισσότερο από ό,τι είθιστε αλλά ποιος μετρα?! Το ζήτημα ήταν να το πάρω απόφαση.





Το μόνο κακό είναι ότι έχω άλλους 6 μήνες!

11 σχόλια:

aspromavro είπε...

10 χρόνια? τι εσπούδαζες, τίποτε βοθροκαθαριστής? ( η μόνη καθαρή δουλειά) Ατε πήενε παντρεύτοθ τζαι κάμε της μάνας σου κανένα αγγονούι. Εν που τα 15 σου που ονειρεύκεται η καημένη οτι μια μέρα εν να της κάμεις αγγονούι.

Alice World είπε...

Όλοι την περνάμε αυτή τη φάση που θέλουμε να ξεμπερδεύουμε με σπουδές και να προχωρήσουμε σε καινούργια κεφάλαια. Το πρόβλημά είνιαι ότι συνήθως το μετανιώνουμε και αναπολούμε τις φοιτητικές μας μέρες. Εκμεταλεύσου τους έξι μήνες δεόντως!

Ερυκίνη είπε...

αλήθκεια;;; ρε μεγάλη απόφαση. Το κλείσιμο κεφαλαίων τζαι το άννοιμαν τζαινούρκων. αλλά κάποτε πρέπει να γίνεται τζαι τούτον. άμαν το επήρες απόφασην... good luck ρε... πάντα τα καινούργια κεφάλαια φέρνουν τζαι καινούργιες προκλήσεις!! έξι μήνες έννεν πολλοί, enjoy them...

homo anisorropus είπε...

Mi les pws einai kako pou exeis allous 6 mines :) Rwta mas kai mas. As mou edine kapoios emena 6 foititikous mines, me oso diavasma 8elete kai ti ston kosmo.. Na tous apolauseis re,opws apolambanei kapoios tis teleutaies goulies enos yperoxou kafe.
xxx

Ουφ! είπε...

Καλή αρχή :-)

αλλά μην ανυπομονείς και πάαααααρα πολύ να έρτεις Κύπρο...

Diasporos είπε...

Η φιλοσοφία που έχω στη ζωή δόκτορα μου, εν απλή: Κάθε δέκα χρόνια, ο άθρωπος εν καλά να κάμνει μιά εντελώς ριζική αλλαγή, αν θέλει να συνεχίσει να πολλαπλασιάζει τη φαιά του ουσία. Αν θέλει την ασφάλεια, τη ρουτίνα, στα δέκα χρόνια που ωριμάζει το φρούτο μπορεί να αποφασίσει να ζήσει στη ρουτίνα. Θυσιάζει όμως τες υπέροχες αλλαγές που φέρνει το Άβολο. Χωρίς καινούργιους τοίχους να σπρώχνεις, οι μύς ατροφούν...


¨Ατε, με δύναμη!!!!!

drSpock είπε...

Απλά για να ξεκαθαρίσω κάτι, η φοιτητική μου ζωή ετέλειωσε πριν 6 χρόνια όταν έφυγα από την Ελλάδα (και ναι την αναπολούσα για πολύυυυν καιρό). Αυτό που κάμνω τα τελευταία 6 χρόνια δεν είναι φοιτητική ζωή (για πολλούς και διάφορους λόγους) και επομένως δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να μου λείψει. Αλλά ναι, έφτασα στο σημείο να ανυπομονώ να έχω μιαν κανονική δουλειά με ωράριο και όλα τα συναφή!

Having said that, 6 μήνες στα Λάντα και δε θα τους απολαύσω?! Ακατάχνωτα! Αλλά όι τόσο επειδή θα είναι φοιτητικοί.

@Ασπρόμαυρο: Όι εν εν βοθροκαθαριστής που εσπούδαζα. One down.

drSpock είπε...

@Ευχαριστώ Διάσπορε μου (και λοιποι!).
Η αλήθεια είναι ότι περιμένω να έρτω στο απροχώρητο για να αποφασίσω να κάμω καμιάν αλλαγή αλλά τουλάχιστον έτσι εν μπορώ να το μετανιώσω. Εν εν? Σε άλλα 10 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει.

psephis είπε...

Οι αλλαγές ανανεώνουν.
Καλή καινούρια αρχή!

Neerie είπε...

ποιός στη χάρη σου...
6 μήνες και μετά αλλάσσεις φάση...

αυτά είναι τα ωραία, να έσιει λλίον action η ζωή

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

ζήσε με ένταση
ζήσε ότι δεν μπορείς με ένταση

αναμεσα στις εντάσεις, εξασκήσου στην ένταση