Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Εκαταλάαν μας!

Ανοίγει παρένθεση:
( Ένεκα που τις τελευταίες ημέρες ξυπνώ πιασμένη είπα να πάω να κάμω ένα ρημαδομασσάζ εδώ που εν θα το χρυσοπληρώσω.)
Έκλεισεν πιλέ.



Με το καλημέρα που λέει ο λόγος η Κινέζα μασσέζ με πληροφορεί ότι εδώ (στο χρυσοκαφέ φύλο δηλαδή) μας ενδιαφέρει παραπάνω το έξω παρά το μέσα! Και κάτι παραπάνω θα ξέρει αφού δουλεύει σε μεγάλο ινστιτούτο καλλονής και φαντάζομαι τι θα έχουν δει τα μάτια της.



Τελικά επήραν μας ούλλοι χαπάριν. Μόνον εμείς νομίζουμε ότι εν η πολλή κουλτούρα που μας έφαε εδώ στον ομφαλό της γης!






(Μπορεί κάποιος να μου πει ποια -ή τι- είναι τελικά τζείνη η BOServices που ακούω συνέχεια και που προτείνει από πανεπιστήμια μέχρι καναπέδες? Εν να σπάσω!)

6 σχόλια:

ρίτσα είπε...

ούφφου τζιαι εγώ πιασμένη έσιει μιαν εφτομάδαν. τι στο καλό

θέλω και γω μασσιαααας

Diasporos είπε...

Δυστυχώς εν αλήθεια. Κάθε φορά που έρκουμαι διαπιστώνω το, κάθε φορά χειρότερα. Ώς τζιαι οι άντρες τωρά της 'νέας γενεάς' εγίναν μου με τες αποτριχώσεις τζιαι τα ρουχούθκια. Το πουμέσα τί λαλεί? Αν κρίνω που το γεγονός οτι ούλλες οι φίλες μου οι single 'γυρεύκουν έναν πλάσμαν καλόν τζιαι δέν βρίσκουν' σημαίνει έσιει δίκιο η κινέζα.

Ανώνυμος είπε...

En marketing, advertising tzai etsi pramata:

http://www.boservices.com/

Terra Incognita είπε...

Σοφή η Κινεζού. Που ακόμα να πάει να δει τι γίνετε μες τα κκαφέ με τις κοκόνες τζαι τους κόκονους να παιθκιαρίζουν με τον ΑϊΦον τζαι τα Γούτσι τους:)

drSpock είπε...

@Ριτσα: Πήαινε. Εν να μείνει πιασμένο το πλάσμα?!

@Διάσπορος: Έχει δίκαιο αλλά θέλεις να βλέπετε και ο άλλος. Εν εν κακό να περιποιείσαι λίον τον εαυτό σου, απλά εμείς εχάσαμε το μέτρο τζαι επήαμε στο άλλον άκρο. Τη "νέα γενιά" βλέπω την τζαι διερωτούμαι που πιο μυθιστόρημα του Στεφεν Κίγκ εφκήκαν τζαι εν ούλοι κόπυ παίηστ!

@Άγνωστος: Μερσί. Εκατάλαβα το ότι ήταν κάτι σε διαφημιστική αλλά τι πάει να πει "η τάδε προτείνει"? Από πότε οι διαφημιστικές μας το λεν και κατάμουτρα ότι εκείνες προτείνουν κι εμείς ακολουθούμε τυφλά? Τέσπα, για να διερωτηθώ παντως καλά εκάμαν τη δουλειά τους. There is no such thing as bad publicity!

@Τέρας: 5 χρόνια δαμαί εν να μεν επήεν? Αν και δεν νομίζω να χρειάζεται. Τζαμαί που δουλεύει παρελαύνουν μπροστά της καθημερινά. Αφού όταν εν να πάω για καμιάν αποτρίχωση πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται τι να βάλει, έτσι που κυκλοφορούν ούλλοι τζιαμέ, για να μεν είμαι σαν το φτωχό συγγενή!

FindThatInch είπε...

omg ne ne ne ne
i B O SERVICES PROTINIII
I B O SERVICES PROTINI
mpla mpla mpla
Evala ton prin p ka8e diafimisi, ekpompi, enimerosi!
Eto alo lio je en na to lali je o reporter stes idiseis tou Mega stis 8 !
AGRRR :@