Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Back to School

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο. Ξύπνησα το πρωί, πιο νωρίς από τις άλλες μέρες, πλύθηκα, ντύθηκα και πήρα τη τσάντα μου να φύγω γιατί είχα αργήσει αλλά δεν έφαγα πρωϊνό γιατί η μαμά μου δε μου είχε φτιάξει. Ουπς! «Rewind»

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στο καινούριο μου πανεπιστήμιο. Ξύπνησα το πρωί, πιο νωρίς από τις άλλες μέρες, πλύθηκα, ντύθηκα και πήρα τη τσάντα μου να φύγω γιατί είχα αργήσει αλλά δεν έφαγα πρωϊνό γιατί...είχα αργήσει!

Μαζευτήκαμε από όλα τα μάστερ σε μια μεγάλη αίθουσα και ένας τύπος φώναζε τα μάστερ και οι φοιτητές έφευγαν αναλόγως του τίτλου για κάπου αλλού. Εγώ –που είχα διαβάσει και το πρόγραμμα- νόμιζα ότι θα παραμείνω στη μεγάλη αίθουσα. Τελειώνει καποτε η μεγάλη έξοδος και λέει ο τύπος «αν δεν είστε σε αυτά τα εναπομείναντα μάστερ, τότε είστε σε λάθος αίθουσα. Είναι κανένας που δεν πρέπει να είναι εδώ?». Κοιτάζω τους τίτλους, πουθενά το δικό μου. «Γμτ είμαι σε λάθος αίθουσα». Σηκώνω το χέρι και φεύγω υπό τα βλέμματα όλων με προσωπική συνοδεία για να βρω το γκρουπ μου.

Ρεζίλεμα: τσεκ!

Επιστρέφουμε στη μεγάλη αίθουσα για τις εγγραφές, πάλι λέει ο τύπος πρέπει να έχετε μαζί σας τη φόρμα εγγραφής, διαβατήριο και φωτοτυπία διαβατηρίου. «Γμτ, δεν έχω φωτοτυπία! Μα αφού το ημαίλ έλεγε ότι θέλουν μόνο πρωτότυπα!». Τι κανουμε, τι κάνουμε, τελικά πήγαμε μέχρι τη βιβλιοθήκη με άλλους δύο να βγαλουμε φωτοτυπία το διαβατήριο μας. Πάμε πίσω στην ουρά για την εγγραφή, φτάνει η σειρά μου, δίνω το πρωτότυπο και περήφανα προσφέρω και τη φωτοτυπία. Όχι, μου κάνει η κοπέλλα, δε χρειάζεται. Η φωτοτυπία είναι μόνο για όσους έχουν βίζα. Σόρρυ για την παρεξήγηση! Δεν πειράζει, της κάνω. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι τρελλή (καλά το είδα το ημαίλ)!

Άσκοπη περιπλάνηση και καθυστέρηση για εξασφάλιση μη απαραίτητων πιστοποιητικών: τσεκ!

Σε γενικές γραμμές καλά πήγε. Έκανα και μερικές γνωριμίες με άλλα παιδάκια, ε... φοιτητές. Μέχρι και ένας άλλος Κύπριος είναι στο μάστερ μου. Ίσως πάω και στο «πάρτυ» το απόγευμα, αλλά και πάλι ίσως βαρεθώ. Μεθαύριο έχουμε και field trip στο Cabridge για "bonding". Κάτι μου λέει ότι θα έχω κάτι να γράψω μετά.

Αυτά!



Ελπίζω μόνο αυτή να είναι όντως η τελευταία, πρώτη μέρα στο σχολείο!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kali arxi! :)

Ουφ! είπε...

τουλάχιστον σου είπε σόρυ για τη παρεξήγηση... αν ήσουν στην Ελλάδα θα σε έβγαζε τρελή αφού σου έβαζε τις φωνές!!!

καλή αρχή :-)

Πεζούνι είπε...

Κανα μάθημα παρακολούθησες πρώτη μερα 'σχολειου' ?? :P

drSpock είπε...

@grouptherapy: Μερσί!

@Ουφ: Μπα, καλές ήταν και στην Ελλάδα. Απλά έπρεπε να βρεις το κουμπί τους. Εξάλλου το σορρυ είναι μισό χέσιμο (κάπου το άκουσα, δε θυμάμαι).
Ευχαριστώ!

@FindThatInch: Αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα προσανατολισμού. Μαθήματα από βδομάδας. Για να καταλάβεις μόλις γύρισα από το πάρτυ γνωριμίας :)

Diasporos είπε...

Καλά μαθήματα.

Fri είπε...

Καλή αρχή κορίτσι και πολύ καλύτερη συνέχεια σου εύχομαι!

Καλή σου μέρα :)

Ασυγχώρητη είπε...

First days at school still make my palms sweaty..

Καλήν αρχήν Ντόκτορ!

Provato είπε...

άντε καλή αρχή. ζηλεύω, ναι το ομολογώ!

τυχερή είσαι φτού γκαρληξ!

drSpock είπε...

@Διάσπορος & Φρι: Ευχαριστώ! Και καλό τέλος μου εύχομαι.

@Ασυγχώρητη: Εμ, εν εν τζαι λίο πράμα να έχεις πρώτη μέρα σχολείου...κάθε χρόνο! Καλόν κουράγιο και σε σένα :)

@Πρόβατο: OMG!!! Τώρα θα πρέπει να αναρτήσω ταμπέλα "το πρόβατο ήταν εδώ". Ναι, ναι, είμαι φαν αλλά το κρύβω ένεκα που είμαι κορίτσι χαμηλών τόνων. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μην ανησυχείς, δε ματιάζεις. Έχεις καλή καρδιά και τσακίρικα μάτια!

Ανώνυμος είπε...

se pia poli ise?