Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Quiz

Θα βγαίνατε ποτέ με παντρεμένο/η?





Α. Ποτέ! Έχω ήθος και αρχές εγώ.



Β. Ναι και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.



Γ. Εξαρτάται από την κατάσταση της οικογενειακής του/της ευτυχίας (αναπτύξτε με δικά σας λόγια αν χρειαστεί).

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ, ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, το άλφα!

Είμαι άντρας :P

Ανώνυμος είπε...

θα συμβάλω κι εγώ στην έρευνα σου... ανώνυμα ΦΥΣΙΚΑ!!! γιατί κωλώνω!!!
το Α θα έλεγα χωρίς όμως να αποκλείω καθετα το Β.
στη σκεψη και μόνο του/της συντρόφου του/της παντρεμενης ριγώ. δεν θα ήθελα ποτέ να ήμουν στη θέση του/της χωρις πάλι να ξέρω με σιγουριά ότι δεν ήμουν/είμαι(στη θέση του/της)

Ανώνυμος είπε...

AMAN! ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΒΗΤΑ!!! Γιατί άλλωστε να μιλούσα ανώνυμα αν ήθελα να πω το άλφα;!!!


(ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1)

Anti-Christos είπε...

Θα έβγαινα με παντρεμένη μόνο αν ήταν σε διάσταση με τον άντρα της για αρκετό καιρό, με έπειθε ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί μου και είχε εξασφαλίσει οικονομικά τα παιδιά της (αν έχει). Ψηφίζω λοιπόν το Γ, αν και σ' αυτή τη ζωή, όποτε τάχθηκα κάθετα εναντίον κάποιου πράγματος, μετά το "ρούφηξα".

travelbug είπε...

Α γιατί βασικά ποτέ δε θα άντεχα να ήμουν η δεύτερη...ή θα είμαι η μια και μοναδική ή τίποτα...το υποκατάστατο και τον κομπάρσο δεν τον παίζω με τίποτα...

thalassamov είπε...

Το Άλφα.

Την Β΄επιλογή την παλλιάζω διότι ναι μεν οι παντρεμένοι(και δεσμευμένοι) έχουν ψυχή αλλά και των απατημένων η ψυχή δεν είναι κρίμα να τους βγαίνει λίγο λίγο και επίπονα; Για αυτό δεν θέλω να φέρω οποιαδήποτε ενοχή ή ευθύνη.
Δεν θα απέκλεια την Γ' επιλογή σε περίπτωση που είναι χρόνια σε διάσταση και με τα παιδιά του εξασφαλισμένα αλλά την αποφεύγω συστηματικά αφού δεν μου αρέσουν οι περίπλοκες παραμέτροι σε μια σχέση.
Εδώ είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσεις την ισορροπία με ένα "ελεύθερο" σύντροφο,φοβάμαι να σκεφτώ τί γίνεται όταν στη σχέση μπαίνουν νόμιμες ακόμα σύντροφοι, παιδιά, οικονομικές και συναισθηματικές ευθύνες.

Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις.

Diasporos είπε...

Ότι τζιαι να πείτε, ο πούλλος εν πούλλος, τζιαι το καττίν καττίν, τζιαι άμαν ρεθιστούν με παντρεμένους θωρούν, με προβλήματα, με τίποτε άλλον που το ζωικόν. Μέν ακούτε.

nic είπε...

όι ρε, έννα συμφωνήσω με την θάλασσαμωβ τζαι τη μαρσέλλα, εν θέλω να είμαι δεύτερη στη ζωή κάποιου τζαι να αγχώνουμαι αν το μάθει η πρώτη, αν την αγαπά παραπάνω, αν περνά ώρες μαζίν της... It´s hard enough as it is, without another lady in the picture...

Ανώνυμος είπε...

Διασπορε εν μας ταπες τουτα.Για λεγε.Πως ήταν?Ήταν γλυτζιά η παρασπονδία?Τώρα ρε.Θα έβρω την γυναίκα σου τωρά που ήρτετε κύπρο και θα της τα πω ούλλα.Μόνο με μου κρατήσεις κατζίαν α :)

Ανώνυμος είπε...

to A giati etha ithela pote na mou to kamu kai mena kai giati en antexo na mourazoume kapion pou agapo..giati oti je na lalei exakolouthei na pantremenos..ama xorisei kanena provlima ;-\

maria

axairefti είπε...

Θα ψηφίσω (προφανώς με Marcella και Maria):
Δ.Όχι, γιατί θα νιώθω δεύτερη.
Α... Κάντο "μάλλον όχι", γιατί ποτέ μη λες ποτέ.

Το ήθος και οι αρχές μάλλον δεν έχουν και πολλή σχέση όταν αρχίσει το πάθος, αν και θα προσπαθούσα να μην το κάνω, γιατί δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν. Άρα πάλι εγωιστικό.

Συμπέρασμα: το Εγώ μου δεν χωράει πουθενά τελικά, its that big. Και δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό...Θα είχα γλιτώσει πολλά :)

dokisisofi είπε...

όχι βέβαια
είμαι κατα των μεταχειρισμένων και ξεζουμισμένων συναισθηματικά

homo anisorropus είπε...

Pote! Den 8a ginomoun pote aitia na pligw8ei kosmos.