Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

"Ανακοίνωση"

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

"Αν δείτε μία φωτογένεια, γένους θηλυκού, να κυκλοφορεί αποπροσανατολισμένη στη Λευκωσία προσπαθήστε να την πιάσετε κουβέντα και ειδοποιείστε με ΑΜΕΣΑ στο 99ΧΧΧΧΧΧ ή πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία. Θα δωθούν αξιόλογα εύρετρα (μια κούτα γαριδάκια του Λαϊκού). Είναι δική μου και με έχει εγκαταλείψει σκληρά και αλύπητα, ελπίζω λόγω κάποιου ατυχήματος ή παρεξήγησης και όχι μόνιμα. "

"ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!"



ΥΓ: Θέλω να ξέρω τι κάμερα χρησιμοποιούν για να βλέπονται όλες αυτές στην τηλεόραση που από κοντά είναι χάλια και γιατί δεν την χρησιμοποίησαν και για μένα που εκ του σύνεγγυς είμαι και μία κουκλάρα! Κυκλώματα παιδί μου, τι να πεις?!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Huh?

What the fuck are you talking about?

Arahni είπε...

eskeftikes na kameis mia fanouropitta ampa tze fanerothei sou? :)

ma poian eides tze en halia?

Ανώνυμος είπε...

Ooooh I get it now.

Nice set up!

The thing with the pictures,it's not the first time that you write about it,if I remember well.

MARINOS είπε...

:)
Καλά εσύ πιστεύεις πως το μόνο κριτήριο είναι "η φωτογένεια";
Απλά αυτό το λένε σαν δικαιολογία για να προωθήσουν τις ήδη παρμένες αποφάσεις τους!

Unknown είπε...

LOL! Όποτε δω φωτογραφία μου λαλώ "Μα έτσι σκατά είμαι??". Οπότε επεριόρισα τις επαφές μου με κάμερες μόνον στα απολύτως απαραίτητα

Ανώνυμος είπε...

Giafto apofasisa oti de tha ginw pote star tou cinema..i kamera ws gnwston prosthetei 5-7 kila, an vgw sto gyali o kwlos mou en tha xwrei mes tin othoni haha

btw, eimai sigouri pws upervalleis ligo xrisi mou kori..i m sure u look fine

Sike είπε...

1. σιγουρευτείτε ότι δεν είναι η δική μου πρώτα...

2. photoshop

Ερυκίνη είπε...

γαριδάκια του Λαϊκού. Ε, μάλιστα, τούτον εν δέλεαρ!!
Βασικά οι φωτογένειες εν πολλά ευαίσθητες, άμαν τες σνομπάρεις λλίον ή εν τους φέρεσαι καλά, σηκώνουνται τζαι φέφκουν. πρέπει να παρακαλέσεις μετά.

drSpock είπε...

@Passenger: You got it? Σοβαρά?! Εγώ δεν θυμάμαι να το ξαναέθιξα. Είπαμε είμαι ψώνιο, αλλά δεν είμαι και τόσο ρηχό ψώνιο!

@Arahni: Λες? Εγώ πάλι λέω να μη ξαναβγώ στο γυαλί. Και μη μου το χαλάς τώρα, είμαι σίγουρη ότι οι μισές από κοντά δεν βλέπονται!

@Marinos: Δεν προσπάθησα για καριέρα στο γυαλί. Ήταν μια εμβόλιμη και τυχαία φάση στο έκ διαμέτρου αντίθετο επάγγελμα μου. Αλλά σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση! Είμαι σίγουρη ότι έχεις δίκαιο. :)

@Tsartelloui: Ένα περίεργο πράγμα. Μικρή είχα απίστευτη φωτογένεια. Μεγαλώνοντας έβγαινα πάντα χάλια. Τώρα, εξαρτάται από το φωτογράφο και το πόσο καλά νιώθω μαζί του :)
Αλλά στην ανάγκη υπάρχει και το photoshop!

@Cake: Δυστυχώς δεν υπερβάλλω κ το ξέρεις αλλά τι να γίνει? Δεν θα κάνω καριέρα στο Χόλυγουντ. Ευτυχώς που δεν άφησα την day job μου! Εσύ πάντως μπορείς ακόμα να γίνεις σταρ ας είναι και αμφάς!

Sike: Επρόλαβες με!

Ερυκίνη: Ναι. Πιθανώς να έπρεπε να φλερτάρω λίον παραπάνω με τον εικονολήπτη!

Ανώνυμος είπε...

Σε νιώθω!
Θυμάμαι την φορά που είχα χάσει τη δική μου και με πιάνουν τα κλάματα. Τελικά επέστρεψε μόλις απέκτησα το σωστό κούρεμα.

Λάζαρος είπε...

Αν δεν το είδες ακόμα τούτο, δε το.
I know my way around Photoshop, trust me ;)

uk.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U

"No wonder out perception of beauty is distorted" - two thumbs up...

j/laz

Ανώνυμος είπε...

@Psychia: Άρα να ελπίζω ότι κάποια μέρα δεν θα έχω μάγουλα?!

@Λάζαρος: Είδα το. Είχε ασχοληθεί και το ¨Π¨ νομίζω με το θέμα και είχα χάσει το φως μου με τις δυνατότητες του Photoshop! Προσλαμβάνεσαι ως ο προσωπικός μου ρετουσαριστής φωτογραφιών αν και η επόμενη λύση είναι να με γνωρίζουν ζωντανά :)