Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Κάτω τα χέρια από τη μπουγάδα μου!

Μα αν είναι δυνατόν! Ποιος ττόππουζος δεν μπορεί να περιμένει 5 λεπτά (με το ρολόι) να έρτει το πλάσμαν που έβαλε πλυντήριο πριν και να βγάλει τα ρούχα του?! Τόσον πολλά βιάζεσαι άνθρωπε μου? Επιτέλους δείξε λλίον πολιτισμό και ευγένεια! Εγώ θα επερίμενα. Η μήπως μόνον εγώ εν θέλω να πασπατεύουν άγνωστοι τα στρινγκ μου εκτός τζι αν τους πω εγώ?!!

Που να σου γαριάσει όλη η πλύση και να αλλάξει χρώμα!


ΥΓ1: Did I mention ότι μου λείπει το πλυντήριο μου (και το σπίτι μου)?
ΥΓ2: Φαίνεται όταν εκνευρίζομαι φκαίνει μου το κυπριακό.

13 σχόλια:

Sike είπε...

γαριάσει; κέσκεσε;

Ανώνυμος είπε...

Sike: Κοίτα, ούτε εγώ είμαι εγκυκλοπαιδικά σίγουρη, αλλά αν κρίνω από τις διαφημίσεις των απορρυπαντικών είναι όταν τα άσπρα χάνουν την αστραφτερή τους λευκότητα και μόνο το "enter brant name" μπορεί να τους τη ξαναδώσει!

Unknown είπε...

Νομίζω ότι είναι φαινόμενο που παρατηρείται στους απανταχού Κυπραίους όταν νευριάζουν να τους φκαίνει το κυπριακό!

Sike είπε...

now that we got that out of the way... :P dont you feel so violated when people do that to your laundry?! ugh

Sceptic Anonymous είπε...

Διαφωνώ. Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράμα που να πάεις για μπουγάδα και να έχει πλυντήρια γεμάτα με ρούχα και ο ιδιοκτήτες άφαντος. Σιγά μεν κάτσω να περιμένω, μπορεί να είναι πέντε λεπτά, μπορεί να είναι πενήντα.

Εσύ έχεις την ευθύνη να είσαι παρούσα όταν τελειώσει η μπουγάδα σου. Γιατί να περιμένει ο άλλος. Δεν γουστάρω να πασπατεύω την μπουγάδα των άλλων, αλλά ο χρόνος είναι χρήμα και είμαι άνεργος φοιτητής.

Arahni είπε...

ethimises pu kati faseis stin estia pu tin vgazame sta plintiria gia na men mas paspatepsun ta rouha mas. don't miss it...

Marl3n είπε...

Aayy, been there done that (actually ekaman mou to). So teinw na simfwnisw, kalitera na eisai ekei, i' opws kanw egw, na pigaineis kana tetarto prin teleiwsei gia na ekfoviseis opoion laxei na 8elei na anakatepsei stin idioktisia sou ;P

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους από πάνω αλλά ήταν Τρίτη απόγευμα και υποτίθεται το κτίριο κατοικείται από επαγγελματίες που δουλεύουν εκείνη την ώρα. Πάντα είμαι εκεί όταν τελειώνει το πλυντήριο μου, σήμερα άργησα 5 λεπτά! Αλλά έτυχε να περιμένω κι εγώ για να έρτει ο ιδιοκτήτης να μαζέψει τα ρούχα του και δεν εσκέφτηκα να του τα βγάλω εγώ. Κατ' εμέ, είναι θέμα πολιτισμού!

Ανώνυμος είπε...

Good ol' days at Unite Halls on Caledonian Road...

Boy do i remember having an alarm buzz going off every 33 minutes on the days that i did my laundry!

and the sundays that i used to be the first to put my clothes in the washing machine only to be followed by the hot italian erasmus student called lucio....

Leni είπε...

Kalytera pou sou tin efkalan tin mpougada drSpock. Emporouse na sou tin klepsoun (nai, synevi kai afto :p)
Eixe fora pou ekarterousa panw pou 20 lepta giati ta misa stegnwtiria eixan teleiwsei edw kai wra kai en irte kanenas na syna3ei ta ppourtou tou. Kai telika adeiase to stegnwtirio tou enas pou tous synepeis. Tziame imoun sto tsak na fkalw mpougades.
Oulles.
Tzai na tes nekatwsw.

entelech1a είπε...

Σκεψου να πλυνισκες στο σσερι?

Πρασινη νεραιδα είπε...

se etsi meri ginode poli endiaferouses gnorimies
:p

Ανώνυμος είπε...

roam365: Αν ακολουθούσε ο Λούσιο εν θα είχα παράπονο!

Leni: Τούντο ενδεχόμενο δεν το είχα σκεφτεί. Μισό να μετρήσω τα στρίνγκ μου!

Εντελέχεια: Αποφεύγω να πλυνίσκω στο χέρι. Αν κάτι δεν πλένεται στα ευαίσθητα του πλυντηρίου δεν το αγοράζω.

Πράσινη Νεράιδα: Μέχρι στιγμής δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον. Λες να εκλώτσησα την τύχη μου και να έπρεπε να τον περιμένω?!