Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Word verification my $^^%Y*!

Πάει και τελείωσε! Το δηλώνω ευθαρσώς και χωρίς καμία αιδώ.

Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο σε ιστότοπο που απαιτεί επαλήθευση με χαρακτήρες! Δεν με νοιάζει αν χεστήκατε ούτως ή άλλως αλλά είναι εκνευριστικότατο! Δεν φτάνει που γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες (για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα!), πρέπει και στο τέλος να αλλάζω γλώσσα εκατόν είκοσι φορές κάθε βράδυ (2-3 σε κάθε βλογ) για να επαληθεύω κάτι χαζούς χαρακτήρες οι οποίοι τις μισές φορές είναι τόσο καλλιγραφικοί που δεν καταλαβαίνω καν ποια γράμματα είναι και πρέπει να το κάνω πάνω από μία φορά! Επιτέλους, πόσο απαραίτητο είναι αυτό? Πόσα σχόλια ποστάρονται από μόνα τους και μου θέλεις και χειροκίνητη επιβεβαίωση ότι άνθρωπος ει πάνω από την οθόνη?! Αμάν πια!

Αχ, τα πα και ξαλάφρωσα.

11 σχόλια:

Diasporos είπε...

Μαζί σου. Με εκνευρίζει αφάνταστα. Είναι σαν να προσπαθείς να αννοίξεις μια πόρτα και το κλειδί δέν φορεί στην τρύπα καλά.
(δέ ξέρω γιατί το παίρνω έτσι)

Ανώνυμος είπε...

tzai mena nevriazei me tzai en giafto pou sinithws grafw me agglikous xaraktires giati varkoumai na ta allazw meta. Ta grammata afta omws fantazomai einai gia metriasmo prosvlitikwn sxoliwn. enas ampalatos gematos misos, an tha prepei na dilwsei onoma, nickname kai email, den prokeitai na to kanei (eksou kai ola ta prosvlitika keimena grammena apo "anonymous"

Leni είπε...

Καθώς έκαμα πρόσφατα το blogάκι μου και έπρεπε να ρυθμίσω τα settings, θυμούμαι ότι εκείνη η επιλογή είναι για να αποτρέπει σπαμ μηνύματα που πρίχτικα προγραμματάκια. Αλλά έχω να πω ότι τωρά που γράφω δεν είμαι στον υπολογιστή μου τζαι ελύσαν τα νεύρα μου να αλλάξω 2 φορές γλώσσα γιατί 1ο το shortcut en einai shift+alt alla control+alt (ennoeitai oti enna to alla3w tzai enna lawnountai mouahaha), kai 2o giati exei kinezika panw to computer (??!?!?@?$%%#*???!!!).

Ανώνυμος είπε...

Διάσπορος: Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς!

Καίκ: Δεν εννοώ την επιλογή ταυτότητας. Άτε τζείνη βάλλεις τη μια φορά και τελειώνει. Εννοώ που πρέπει να δακτυλογραφήσεις κάτι γράμματα που εμφανίζονται και να γέρνουν κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο και να μεν καταλαβαίνεις και ποια είναι!

Λένη: Το ξέρω ότι εν για σπαμ. Αλλά πόσα σπαμ είδες τόσον καιρο? Και στο κάτω κάτω, αν αρχίσεις να παίρνεις σπαμ ενεργοποιείς το.

Anti-Christos είπε...

Είναι απαραίτητος ο μετριασμός. Κυκλοφορεί και η δοκισίσοφη!

Leni είπε...

2!
Μεταξύ των λιγοστών σχολίων των ποστ μου!
Στατιστικά δικαιολογούμαι; :p

Ανώνυμος είπε...

Anti-Christe: Den ennoo to metriasmo sholion. Ennoo to word verification, to opoio esu eutuhos den eheis. Anamene sholia mou!

Leni: Entaxei de leo, einai ena pososto. Alla se apoluta noumera...2! Axizei ti fasaria?

Leni είπε...

Καλά, φκάλλω το :)

Αχάπαρη είπε...

pragmati en spastiko to verification tziai tora poy to laleis enexw idea an to exw tziai egw!

Ερυκίνη είπε...

εγώ εν το έγραψα μιαν φοράν σωστά. τζαι όι λόγω γραμματοσειράς. απλά τα φκάλλω τα ευλοημένα. νιώθω εντελώς άτομον με αναπηρίαν. τζαι οι 4 βαθμοί μυωπία άμαν φορείς γυαλιά έννενουν.

Ανώνυμος είπε...

Anti-Christos: kalooooo