Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

"Το κάτω IQ"

Το link το βρήκα στο Biologo αλλά δεν άντεξα να μην το αναρτήσω και εγώ.

Δείτε, λοιπόν, τι κάνουν οι έξυπνες και απαιτητικές γυναίκες στην εξέλιξη (για να μην λέτε ότι τα παραλέω κιόλας!)


Και μια που είμαστε στο θέμα, δείτε κι αυτό για να ξέρετε τι απλώνετε και που το απλώνετε!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Polla endiaferon. areskei mou polla na diavazw arthra pou exoun na kanoun me to pws i viologia epireazei ton anthrwpo se koinwniko epipedo, px epilogi sintrofou ktl. exei ena poli xaritwmeno arthro nomizw onomazetai the biology of love kai eksigei polla pragmata gia tis erwtikes sxeseis mesa apo tous aiwnes kai pws asineidita epireazontan apo viologikous paragontes (but not in the obvious way)

Ανώνυμος είπε...

Η εξυπνάδα τραβά τις γυναίτζιες ώστε;

Ναι καλά.

Κριμας τα ριάλια που διούν σε τούτους τους επιστήμονες.

Ανώνυμος είπε...

Cake: Ναι είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχει να κάνει με τη συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου, το αν μοιάζουν με αυτά των μελών της οικογένειας σου ή όχι, αν ο ιδρώτας μυρίζει όπως του πατέρα σου (προσωπικά επιβεβαιωμένο!) και γενικά πράγματα τα οποία δεν έχουν περάσει ακόμα αρκετά εξελικτικά χρόνια για να αλλάξουν (από τις σπηλιές μέχρι τη βιομηχανική επανάσταση είναι πολύ λίγος χρόνος ομιλώντας εξελικτικά).

Καλού κακού, πήαινε κοίτα το Μώρατσο να βεβαιωθείς!

Επιβάτη: Ναι, η εξυπνάδα τραβά τις γυναίκες, ή τουλάχιστον τις γυναίκες που θα ήθελαν οι έξυπνοι άντρες (αν είναι πραγματικά έξυπνοι) να τραβήσουν. Το περιτύλιγμα φυσικά και βοηθα αλλά προσωπικά βρίσκω πολύ πιο γοητευτικόν έναν έξυπνον άντρα που ξέρει να εκφραστεί παρά ένα μοντέλο που δεν ξέρει την τύφλα του.

Και μεν νομίζεις ότι πληρώνονται και τόσα πολλά!

Κρίση Ταυτότητας είπε...

δεν ξέρω για το σπέρμα των έξυπνων ανδρών (ενδιαφέρον άρθρο), αλλά για μένα η εξυπνάδα σ' έναν άνδρα είναι sine qua non του έρωτα.

Κρίση Ταυτότητας είπε...

να προσθέσω και μία καταπληκτική ατάκα μιας φίλης μου, σχετική με το θέμα;

'το σεξ συμβαίνει στο μυαλό μου'

Diasporos είπε...

Αυτό είναι σίγουρο

Η εξυπνάδα είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό, και φυσικά το κορμί του άντρα πλάθει τους σπόρους του με τροπο που να το επιβεβαιώνει.

Ασυγχώρητη είπε...

very nice doctor. Τελικά όλα οδηγούν στο Δαρβίνο..χεχε.. Όπως είπε και η Cake είναι πολύ ενδιαφέρον να βρίσκεις απαντήσεις σε κάτι που πολλές φορές θεωρούμε ανεξήγητο, επειδή φαίνεται να λειτουργεί πέραν της λογικής, όπως η αγάπη και ο έρωτας. Και σε αυτά όμως υπάρχει μια λογική. Διαβάστε το Εγωιστικό Γονίδιο του Dawkins. Discover the animal within the human, and the human within the animal! ;)

rose είπε...

και μετά λένε ότι δεν έχει εγκέφαλο!