Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Choose A, B, C or D.

Απ' ότι φαίνεται είμαι η μόνη τρελλή του χωριού. Λίγο ως πολύ όλα τα βλογ έχουν βρει το χαρακτήρα και το ύφος τους, εγώ ακόμα παραπαίω μεταξύ του ευθυμογραφικού και του ψυχοπλακωτικού (βλέπε σειρά "μιζερα ποστ και οι βλόγγερς που τα ανέδειξαν"). Κάποιος βλόγγερ έγραψε πρόσφατα ότι με κάθε έναν από μας (βλόγγερ) παίρνεις άλλη μια προσωπικότητα δώρο. Ε, τότε εγώ είμαι Κιντερ έκπληξη! Έχω και μία τρίτη καβάντζα! Κι επειδή αν υπήρχε ηλεκτρονικός ζουρλομανδύας δεν θα προλάβαινα να παίρνω invits για "υπέροχα άσπρα πουκαμισάκια που δένουν πίσω" σκέφτηκα ότι η καλύτερη λύση είναι να το θέσω στην κρίση των υπολοίπων, δηλαδή εσάς.(Το ξέρω ότι προσωπικά χεστήκατε και έχετε και πιο σημαντικά εικονικά πράγματα να κάνετε, αλλά humor me ρε παιδί μου. Λες όχι σε τρελό?)

Ψες μ' έπιασε πάλι μια ανησυχία για τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρω σύντομα για τη ζωή μου, που μεγαλώνω (άτιμα γενέθλια) κ.ο.κ. Έγραψα, λοιπόν, ένα ψυχοπλακωτικό ποστ της προαναφερθείσας σειράς. Κατόπιν ωρίμου σκέψης δεν το δημοσίευσα. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα και επειδή -ως συνήθως- δεν μπορώ να αποφασίσω είπα να το θέσω σε δημοσκόπηση. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Επιλέξτε Α, Β, Γ ή Δ.

Επιλογή Α: Δημοσίευε ό,τι θέλεις. Όλοι οι καλοί χωράνε.

Επιλογή Β: Δημοσίευε ό,τι θέλεις αλλά με σαφές disclaimer στα ψυχοπλακωτικά για να ξέρουμε πόσα zanax να πάρουμε πρωϊ πρωϊ.

Επιλογή Γ: Κάτω τα ψυχοπλακωτικά και soul searching ποστ.

Επιλογή Δ: Αποφάσισε επιτέλους! Ή το ένα ή το άλλο.


Περιμένω με αγωνία!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις, το σημαντικό είναι να δημοσιεύεις κάτι επειδή σε βοηθά εσένα να το δημοσιεύσεις τζιαι όι για το αν θα αρέσει σε τζείνους που σε διαβάζουν. Εν τζιαι πληρώνεσαι για το blogs επομένως εν εξαρτάσαι που το γούστο των αναγνωστών σου.Αν δεν τους αρέσει δικό τους πρόβλημα στο κάτω κάτω ενεν. Ούτε τζιαι το Blog οφείλει να έσιει ένα συγκεκριμένο ύφος, γιατί ούτε ο κάθε άθρωπος οφείλει να έσιει συγκεκριμένο ύφος. Ο καθένας μας κάμνει τζιαι τις πλάκες του στον έξω κόσμο αλλά αμα λάχει πιάννουν το τζιαι οι μαύρες του. Επομένως γιατι τα πράματα που γράφει - οι σκέψεις του εν προκειμένω - να μεν είναι το ίδιο. Τούτο εν τζιαι το πιο φυσικό.

Unknown είπε...

Definitely το Α. Δικό σου μπλογκ ό,τι θέλεις κάμνεις! Όποιου εν του αρέσκει εν μπαίνει

Arahni είπε...

simfono me tous syn-bloggers. Grafeis gia na ekfrasteis ara les afta pou niotheis. Kai merikes fores ta psihoplakotika post voithun se meta pu tha ta grapseis. Back to black? why not?

Ανώνυμος είπε...

@Passenger: Έχες απόλυτο δίκαιο...θεωρητικά. Οι περισσότεροι έτσι ξεκινούν τα βλόγ, για να εκφραστούν ελεύθερα. Επειδή όμως είμαστε κατεξοχήν κοινωνικά ζώα, από τη στιγμή που κάποιος μας διαβάσει υποσυνείδητα χαιρόμαστε και δεν θέλουμε να τον χάσουμε. Ει δυνατόν θέλουμε να αποκτήσουμε κι άλλους, όσο περισσότερους τόσο το καλύτερο. Βρίσκουμε αυτό που πιθανώς μας λείπει στον πραγματικό κόσμο -κάποιους να μας καταλαβαίνουν και να νιώθουν το ίδιο- και δεν θέλουμε να τους τρομάξουμε και να φύγουν! Από την άλλη, επειδή ακριβώς αυτά τα ψυχοπλακωτικά είναι που δεν μπορώ να πω σε κανέναν αυτά με βοηθούν και περισσότερο όταν τα γράφω και νιώθω ότι τα μοιράζομαι με κάποιον. Οπότε μάλλον Α.

@Τσαρτελλούι μου Α, Α αλλά ισχύουν τα πιο πάνω

@Αράχνη: Μέσα μέσα το Back to black επιβάλλεται με James Blunt ή χωρίς!

Παρότι το δημογραφικό δείγμα ήταν μικρό πιστεύω ήταν αντιπροσωπευτικό (ήβρα και τους 3 πιο αθκιασερούς βλόγγερς- μαζί με μένα!) οπότε ο κύβος ερίφθη. Και εδώ που τα λέμε ο επιβάτης έχει και δίκαιο. Κανένας δεν είναι χαρούμενος 24/7. Κι αν είναι μάλλον εν σε τέτοιες περιπτώσεις που χρειάζονται τα λευκά πουκαμισάκια με τα λουριά!

Εγκαινιάζω λοιπόν και επίσημα τη σειρά "Μίζερα ποστ". Σύντομα σε ένα κινηματογράφο δίπλα σας!

Sceptic Anonymous είπε...

Το μυαλό του καθενός είναι ζορνάς και ότι μελωδία θέλει παίζει. Και εγώ είχα ένα φεγγάρι έτσι ερωτήματα και μετά σκέφτηκα ότι παραπαίρνω σοβαρά τον εαυτό μου. Γράφε ότι θέλεις, όπως θέλεις.

Ασυγχώρητη είπε...

Εεεε είμαι και εγώ αθκιασερήηη! :P Γράφε ότι θέλεις καλή μου. Είναι σαν τις περιόδους του Πικάσο, μπλε περίοδος, ροζ περίοδος, κυβισμός etc.etc.. Αναμένω τα μίζερα!

Κρίση Ταυτότητας είπε...

Αν και έχει παρθεί η απόφαση, θέλω κι εγώ να εκφράσω την υποστήριξη μου για το Α.

Diasporos είπε...

τιποτε να μεν φοάσαι Δρ.

Ως βλογγερ που παιρνει πολλα ρίσκα με τα γραπτά του (η φαντασία μου κοντευκει της πελλάρας) νιωθω οτι ο Ανθρωπος πρεπει να εχει ενα δημοσιο μεσο εκφρασης του εσωτερικου κοσμου, χωρίς να ανησυχεί αν ακούεται περίεργο. Ο έχων ώτα ακούει ακουέτω (ή κάτι τέτοιο)

Ανώνυμος είπε...

Σε όλους τους πιο πάνω: Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και την κατανόηση σας και σας υπόσχομαι πολλά μίζερα ποστ στο μέλλον (για να μάθετε!).

Διάσπορε: Ο έχων οφθαλμούς διαβάζει διαβαζέτω (ή κάτι τέτοιο) στη δική μας περίπτωση!

Sike είπε...

αν και μου άρεσεν η απάντησή σου περί κοινωνικών ζώων, εμένα δεν μ'αρέσουν τα post-soul-searching posts), τουτέστιν "τι κάμνω εγω τωρά, τι θέλω μέσα που το βλογ μου, σημαίνει ότι θέλω σημασία; γιατί μου αρέσκει να με διαβάζουν; κτλ κτλ".

A, καρφωτό :]

Ερυκίνη είπε...

ένα θα πω. λατρεύω τα kinder surprise!!!!

Provato είπε...

ααααααααααααααααααααααααααααααα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αχάπαρη είπε...

vasika auto pou den katalava einai giati nte kai kala prepei na exei ena alfa xaraktira to blog. en ginete na en kati san tin rossiki salata ena prama?

Sike είπε...

διόρθωση: εννοούσα "blog-soul-searching" post :) if that makes any more sense ;)