Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

7 αλήθειες pour moi.

Κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης της Queen Elisabeth αποφάσισα να παίξω κι εγώ στο παιχνίδι για να μην έχω δικαιολογία να γκρινιάξω ότι εμένα δεν με παίζουνε τα άλλα τα παιδάκια. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Την ηλικία μου και τις ανασφάλειες για το μέλλον μου τις ξέρετε ήδη οπότε τι έμεινε...

1. Όταν ήμουν μικρή ήθελα τόσο πολύ ένα δικό μου χώρο (ανάμεσα στο δωμάτιο που μοιραζόμουν και το σπίτι κέντρο διερχομένων) για να μείνω λίγο μόνη μου, που κρυβόμουν ανάμεσα στις περσιάνες της βεράντας ή ανέβαινα στην ταράτσα και καθόμουν με τις ώρες να φαντάζομαι πράγματα ή να διαβάζω ένα βιβλίο. Σήμερα το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο χώρος.

2. Η φαντασία μου οργιάζει. Φτιάχνω σενάρια για το τίποτα και τα πάντα και το πως εξέλίσσονται συνήθως τα πράγματα με απογοητεύει κάθε φορά.


3. Λατρεύω τη σοκολάτα! Τώρα που το σκέφτομαι είμαι γενικά κοιλιόδουλη. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε κάτι που θέλω και δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω δίαιτα.


4. Κλαίω πάρα πολύ εύκολα. Από μικρή. Και έχω γίνει ρεζίλι μερικές φορές. Μακροπρόθεσμος στόχος μου να μάθω να το ελέγχω και νομίζω είμαι σε καλό δρόμο.

5. Η αγαπημένη μου εποχή είναι το φθινόπωρο. Λατρεύω τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και το καλύτερο μου είναι να είμαι κουκουλωμένη στο κρεβάτι και έξω να λυσσομανά ο αέρας και να σπάνε πράγματα (εννοείται όχι τα δικά μου).

6. Δεν αντέχω θα κλέψω κάτι από την Τουλίπα γιατί είναι σαν να το έγραψα εγώ. Φαίνομαι, σοβαρή, απόμακρη και συγκρατημένη. Τα φαινόμενα απατούν (ακόμα και εμένα μερικές φορές). Λίγοι το ξέρουν και ελάχιστοι το έχουν ζήσει.

Και τέλος

7. Αν πριν από κανά χρόνο μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα βλόγ, θα έκανα διαδικτυακές γνωριμίες και θα έπαιζα τέτοια παιχνίδια θα τον έβγαζα το λιγότερο certifiable! Άλλη μια μικρή απόδειξη οτι δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ.

--------------------------------------------------------------------------
Με τη σειρά μου προκαλώ τους Παπουτσόσικο, Γουρουνέλλα. Αντί-Χρηστο, Passenger και Sceptic Anonymous γιατί έτσι γουστάρω βρε αδερφέ!

(Η Ασυγχώρητη τη γλύτωσε στο τσακ λόγω υπερκόπωσης!)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Se proskalo sto parisi, na pame sto "le salon du chocolat"! Prepi na viastis omos, telioni 2 tu niovri...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος: Δηλαδή μεθαύριο! Δεν μου αφήνεις και πολλά περιθώρια. Τι να προλάβω? Πάντως, συνδύασες δύο επιθυμίες μου, τη σοκολάτα και το Παρίσι που πάντα ήθελα να πάω και το καλύτερο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να περάσω από το αεροδρόμιο και να αφήσουν τι βαλίτσα μου εκεί 2 μέρες!Συγκεκριμενοποίησε την πρόταση και το κανονίζουμε για του χρόνου.

Diasporos είπε...

Ακούεσαι πλάσμαν που αν έξερα στην "έξω" ζωήν, θα είχαμεν να κόψουμεν κουβέντες.

(Μα τί ωραίον παιχνίδιν το "7 αλήθκειες")

Υλάτης είπε...

Πολύ ενδιαφέρον στοιχεία.

Υλάτης είπε...

ενδιαφέροντα (συγνώμη)

Ανώνυμος είπε...

Διάσπορος: Κι εγώ το ίδιο νομίζω αλλά έκοψες λίο μακρυά!

Υλάτης: Α, ναι?!

SparksScribbler είπε...

Το 2... Αχ το 2... Ούτε εγώ να το έγραφα...
Τώρα το 7, με προβλημάτισε κάπως. Τι γνώμη είχες για τα blogs δηλαδή;

the bastard; unshaved. είπε...

Τούτο με τα σενάρια κάμνω το τζαι εγώ. Μηπως τελικά είμαστε για το φρενοκομείο;

Ανώνυμος είπε...

Queen: Βασικα δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Αλλά γενικά για τις διαδικτυακές μεθόδους αλληλεπίδρασης δεν είχα και τις καλύτερες απόψεις.

Unshaved: Πιθανως. Αλλά μεν το λες δυνατά κι ακούσει το κανένας!

Unknown είπε...

Χρειαζόμαστε επειγόντως δότες νεφρού σε όλο τον κόσμο, ύψους 800.000,00 ΕΥΡΩ.
επικοινωνήστε με τον dr daniels για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες των νεφρών:

  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; danielhospital55@gmail.com

Whatsapp; +2348181726727

Ευχαριστώ..