Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Decisions, decisions

Φίλη: Αν τα λεφτά δεν ήταν πρόβλημα και μπορούσες να κάνεις ό,τι θέλεις, τι θα ήθελες να κάνεις?

Χμμ. Σκεψ, σκεψ εντατικ (που λέει και ο πρόβατος).


dS: Θα ήθελα να μείνω στο Λονδίνο κανα δυο χρόνια ακόμα. Να βρω ένα καλό post-doc σε μία καλή ακαδημαϊκή και ερευνητική ομάδα που να ασχολείται επιτέλους με το θέμα μου και να μην είμαι φτερό στον άνεμο, να φτιάξω το CV μου, να μαζέψω εμπειρίες και να καταφέρω να απελευθερωθώ αρκετά ούτως ώστε ακόμα κι αν επιστρέψω Κύπρο μετά να μπορώ να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να με ενδιαφέρει στο ελάχιστο τι θα πει ο κόσμος ακόμα κι αν ζω στην ίδια γειτονιά πάνω από τους γονείς μου και απέναντι από τους παππούδες μου!
*Sigh* Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει δυστυχώς να κάνω το αδιανόητο. Να κάνω κάτι που είναι τόσο εκτός του χαρακτήρα μου όσο και η αρχηγία του ελεύθερου κόσμου για τον Μπους. Αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει να το κάνω...



*Sigh* τρις





Από αύριο ξεκινώ να δικτυώνομαι!





Καλά από μεθαύριο....




Α, και Καλό Πάσχα! Φάτε ένα αρνί και για μένα.

5 σχόλια:

Diasporos είπε...

Καταλάβω σε καλή μου δρ. 'Εννεν του χαρακτήρα σου' -ξέρω το συναίσθημα. Άρα το κόλπον έναι να βρείς τον προσωπικό σσου τρόπον τζιαι τη μέθοδον τζιαι τη συμπεριφοράν που εννα σε εκφράζει στο σελφ-μαρκετινγκ. Είναι δυνατό. Έβρε τί σε ενώννει με άλλους αθρώπους, τί αγαπάς πάνω τους αγνώστους, τζιαι άρκεψε τες επαφές που τη γωνιάν I want a Human Connection. Εκαμα το (κάποτε εγώ ήμουν αμίλητος τζιαι έβαλλα εκατό φίλτρα στο εξωτερικόν) -τούτον ήταν το δικόμμου άβολον που έπρεπεν να προχωρήσω για να κάμω τζιήνα που έθελα. Εβρέθηκεν ο τρόπος τζιαι επέτυχεν το "διακλαδώννουμαι" όμως. χωρίς να χάσω.

drSpock είπε...

@Διάσπορος: Πάντα πολύτιμες οι συμβουλές σου. Θα προσπαθήσω (μπορώ να κάμω κι αλλιώς?!).

Πάντως, χρωστάς μου το όνομα και τη διεύθυνση του αδερφού σου, δεν το ξεχνώ!

entelech1a είπε...

kame "ola" osa 8eleis allios en na fakkas tin tzefali sou pano stous toixous..

Sike είπε...

Χριστός Ανέστη ντοκ!
Posts εχεις πολλά, λείφκεσαι μόνο το doc...

Αυτό που λες περί χαρακτήρα σου και δικτυώματος, ένιωθα το κι εγώ πάρα πολλά έντονα σχετικά με το «μέσον». Ήθελα να εκτιμηθώ για τζείνο που είμαι τζιαι τζείνο που μπορώ να κάμω. Βλέποντας όμως ότι αν δεν βάλεις εσύ «μέσον», θα πάρει τη θέση ένας που δεν το αξίζει απλά επειδή ήξερε κάποιον, αποφάσισα ότι πρέπει να το δούμε διαφορετικά το θέμα: πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις γνωριμίες/μέσα που τυχαίνει να έχουμε (εφόσον πληρούμε τις υπόλοιποες προϋποθέσεις για τη θέση βέβαια), για να εμποδίσουμε το δόσιμο της θέσης σε κάποιον αχάπαρο μέσατζη. Διαφορετικά, που την υπερηφάνειά μας θα μείνουμε με αγγούρι.

Sad, perhaps, αλλά έτσι αυτοπείστηκα και βρήκα την ηρεμία μου.

drSpock είπε...

@entelehe1a: I know...

@Sike: Έχεις δίκαιο. Απλά ποτέ δεν ένιωθα άνετα να γνωρίζω κόσμο έτσι στο άσχετο με απώτερο στόχο να με "πουλήσω". Κανονικά έπρεπε να κάθομαι σπίτι μου και να παίρνω προσφορές!